Gorske úr befalta 34 ezredik Big Macjét, betonbiztossá téve a Guinness-rekordot
Az amerikai férfi 1972 óta habzsolja a McDonald's ikonikus szendvicsét, a csúcson napi kilencet küldött le az emésztőrendszerébe.
A gyomrunkban, sőt a beleinkben is vannak ízlelőbimbók
Amikor beleszürcsölünk egy tál levesbe, a nyelvünket elárasztják a zsíros, sós, zöldséges ízek, de ez csak egy hosszú történet kezdete. A gyomrunkban, de még a beleinkben is érzünk ízeket, de miért...
„Ez a kísérlet megmentett a tél végi depitől” – fél kiló nyers zöldséget ettünk meg naponta egy...
Az egészség és az örök élet egyik titka a rengeteg zöldség, lehetőleg nyersen. Kipróbáltuk, meg tudunk-e enni belőle félkilónyit akár egy hónapon át.
A legfinomabb pogácsa titkát kutatják egy kis óbudai pékségben
Tökéletesítettek már croissant-t és svéd kardamomos tekercseket budapesti pékségek, a Pékességben most a pogácsára koncentrálnak. Van csípős és céklás, sőt algás pogácsa is!
Így lehet működőképes a menza, ahol a gyerekek maguknak szednek
Több itthoni iskolában próbálták sikerrel a svédasztalos menzát. Valóban ez lenne a válasz a közétkeztetés válságára? Bátrabban kóstolnak azok a gyerekek, akik szabadon szedhetnek a tányérjukra?...
Amikor a túrógombócból fánk lesz
Farsangi főzőiskola: egy fánk, ami félóra alatt elkészül, nem szükséges keleszteni, formázni, elég hozzá egy tál és egy egy lábos, amiben kisütjük. Extrán szuper a tetejére csurgatott tejföltől és...
A tökéletes űrhajósétel a mákos-édesburgonyás gerslisaláta. Naná, hogy kipróbáltuk!
A szuperélelmiszerek maximumát egy tudományos kutatás alapján olyan alapanyagokból rakták össze, amelyek egy űrhajós igényeit a legjobban kielégítik, és odafenn is termeszthetők.
A legszexibb reggeli: csorogjon az Eggs Benedict!
Két macerásabb és két egyszerűbb elemet kell összeállítani ehhez a reggelihez. Útmutatónk alapján bárki simán el tudja készíteni a buggyantott tojást és a hollandi mártást is, csak egy kicsit kell...
Végre egy jó milánói sertésborda egy pesti kocsmában
Néha csak egyszerű dolgokra vágyunk, egy tisztességes rántott húsos szendvicsre, levesre, salátára. Meg persze rántott húsra tésztával, azaz milánóira, de úgy, hogy az jó legyen. Étteremajánló.
Frissföl? Finomföl? Bársonyföl? Mi van?!
Könnyű mellényúlni a boltban a tejtermékes polcon, és margarinos savanyú tejkrémet venni igazi tejföl helyett. Mi van ezekben a tejfölimitátumokban, és miért éri meg mindig inkább a valódi? Föl,...
Kövess minket Facebookon is!