Ács Bori

RSS

Kult
Miért akarunk az égvilágon mindent kirántani?

Kis túlzással bármit találunk, azt örömmel panírozzuk be és sütjük ki olajban. Ám ezt egyáltalán nem olyan régóta tesszük, nem mi találtuk ki, ráadásul rajtunk kívül rengeteg más nemzetnek éppúgy a legkedvesebb étele, mint nekünk. De akkor honnan jött, és hogyan lehet feldobni a rántott dolgokat?

Kult
Bűn az, ha azt teszünk a carbonarába, amit akarunk?

Szabad-e paradicsomot tenni a carbonarába? Az olasz netezők szerint tilos, jóllehet ez a fogás talán nem is az ő találmányuk, ráadásul a világon mindenki leküzdhetetlen ingert érez rá, hogy hozzátegyen valamit, ami eredetileg nincs benne.

Kult
Hogyan lesz egy megunt téli zöldség újra nagyon menő?

Kult
Kipróbáltuk a bolygómentő étrendet, hogy milyen sok zöldségen és kevés húson élni

Milyen lesz az életünk, ha mikroszkopikus napi mennyiségben eszünk húst, halat, tojást és tejterméket? Kipróbáltuk, milyen a jövő étrendje szerint élni. Úgy tűnik, éhen nem halunk majd, de nagyon sok időt fogunk a konyhában tölteni, és újra fogjuk gondolni minden egyes falatunkat.