A kaszinótojás lelkünk őszinte tükre

Miért kapott ciki stigmát és hogyan lehet újra menő a kaszinótojás? Hogyan kell majonézt csinálni házilag, és hogyan lesz finom a franciasaláta, a kaszinótojások hivatalos ágya?

Munkabefektetés nulla, haszon végtelen – újévi malacsült cafatos-szaftos kiadásban

Nehéz elképzelni emberkímélőbb receptet annál, mint hogy a húst betesszük a sütőbe, ott hagyjuk, kivesszük, megesszük, és finom lesz. Újévi pulled pork, egyszerűen.

Megfüstöltem a karácsonyi vacsorát a tűzhelyen, egy wokban, húsz perc alatt

A füstízhez ősi az emberiség vonzalma, de télen nem mindenki tud vagy akar grillezni. Fogtuk inkább a wokot, egy rácsot, meg némi füstölnivalót, és rátettük a vacsorát, ami ettől csaknem éttermi...

5 tipp, hogyan éld túl a karácsonyi zabálást

Karácsonykor elkerülhetetlen, hogy letoljuk a halászlevet, a töltött káposztát, a rántott húst, a bejglit, a sütikét, na meg egyet koccintsunk már, ha így összegyűltünk! Aztán jön az izzadás,...

Olvassa el ezt a cikket, mielőtt banánhámozót vesz a rokonának a karácsonyra!

A szerkesztőség tagjai megnézték, mik lapulnak a kamrapolcaik tetején, és elmondják, melyek azok a konyhai kütyük, amelyek évek óta használatlanul porosodnak. Válogatás mindenki szerint értelmetlen,...

Három kekszrecept, egy doboz, megoldás tíz ajándékozásra

Egy délelőtt összerakható ajándékcsomag lehet ebből a háromféle kekszből – mindegyik egyszerű, de a háztartásinál és a mézeskalácsnál több újat tudnak mutatni. Simán meg is lehet őket enni.

A zserbó csak egy csokis bejgli repedéspara nélkül

Omlós-élesztős tészta, sok dió vagy mák, lekvár, plusz egy csokibevonó. Egy olyan zserbóreceptet írtunk, amit azok is el tudnak készíteni, akik még sosem csináltak ilyesmit, a mi zserbónk pedig...

Az air fryer nem csinál csodát, de sokaknak hasznos lehet

Három különböző forró levegős sütőt teszteltünk, hogy megtudjuk, miért van ekkora hype körülötte, valóban többet tud-e a hagyományos légkeverésnél.

Végre itthon is terem a régi magyar konyha kedvence: a gyömbér

Minden tulajdonsága megvan hozzá, hogy olyan alapfűszer legyen, mint a só és a bors, sőt. A 17. századi magyar receptek leggyakrabban használt ízesítője már annyira népszerű, hogy itthon is...

Szabad-e lisztet tenni a pörköltbe?

Magyar pörköltrecept van a Guardianben, amelyben ott a gasztroforradalom legnagyobb rémálma: lisztet szór a húsra. A pörköltben nincs liszt, a francia boeuf bourgignon-ban viszont van, miért fontos...

Kövess minket Facebookon is!