A séfet is házhoz szállítja pár magyar topétterem, hogy átvészeljék a járványt
A fine dining-vonalat nehezebb házhozszállításra állítani mint egy pizzériát, így több étterem inkább séfestül kimegy a vendégekhez, ha már a vendég nem tud az étteremhez. Nem a konyha teszi a a...
Öt évig készült a világ legkeményebb borszakértői vizsgájára a világelitbe került magyar sommelier
Czinki Tamás a világon az első magyar, aki elérte a borkóstolók legmagasabb szintjét, és letette a Court of Master Sommeliers vizsgáját. De hogyan kell készülni egy ilyen vizsgára, és miért döntött...
Az ország luxusburgerében drágább a hús, mint az arany
Az aranynak nincs, de minden másnak van íze az ország legdrágább hamburgerében. A 40 ezer forintos luxusburgerben az ehető arany mellett van libamáj, wagyu marha és szarvasgomba is, de nem az átlag...
Magyarország bejutott a Bocuse d'Or világdöntőjébe
Tíz csapat mehetett tovább az európai döntőből, Magyarország a kilencedik helyen végzett.
Ebben az évben már az sem meglepő, ha sör kerül a gulyásba
A belvárosban nyitott új helyet az egyik magyar sörfőzde, gyorsan ki is próbáltuk. A konyha alapvetően sörös fogásokra épít, a gulyásba szánt húst is sörbe áztatják például.
Koronavírusos diákok miatt zárták be a felcsúti középiskolát, ahol másnap szakácsversenyt rendeztek
Az I. Magyar Gasztronómia napja nevű rendezvény előtt fertőtlenítették az iskolát.
Kövess minket Facebookon is!