Több mint száz Fiatot foglaltak le Olaszországban, a pénzügyőrség szerint jogtalanul került rájuk...

Néhány hete az Alfa Romeo került összeütközésbe az olaszországi törvényekkel, miután kiderült, hogy a Milanónak nevezett típust Lengyelországban gyártják.

Megjelentek a középiskolások ingyenes jogosítványszerzését lehetővé tévő szabályok

Az új szabályok a következő években alapjaiban alakíthatják át a jogosítványszerzés kereteit, nem csak a diákok esetében. Ők akár a honvédségnél is tanulhatnak vezetni, az elméleti képzést pedig...

A tavalyi stagnálás után egy százalékkal növekedhet idén az Európai Unió gazdasága

A Bizottság előrejelzése szerint az idei és jövő évi növekedés várhatóan jórészt a magánfogyasztás bővülésén alapul majd, de ezt részben visszafogja a lakosság megtakarítási hajlandósága.

Fidesz-KDNP communications director calls EPP pro-war and left-wing

Tamás Menczer also said that the most important thing is to ensure that as many pro-peace, sovereignist MEPs as possible are elected to the European Parliament in June.

Háborúpártinak és baloldalinak nevezte az Európai Néppártot a Fidesz kommunikációs vezetője

Menczer Tamás az ATV-nek adott interjúban kifejtette, a legfontosabb, hogy a júniusi választáson a lehető legtöbb békepárti és szuverenista képviselő kerüljön be az Európai Parlamentbe.

Erzsébetváros polgármestere reméli, hogy nem kampányfogás az a két rendelet, amelyekkel a...

Niedermüller Péter szerint erre 2019-óta többször kérte a kerület a kormányt, mert folyamatosan romlanak a bűnügyi statisztikák, egyúttal felajánlotta az önkormányzat segítségét.

Kubatov Gábornak is megköszönte a támogatást a FradiMédia főszerkesztője, amikor bejelentette...

Szűcs Tamás Kisújszálláson lenne polgármester fideszes támogatással, ahol elődje az elmúlt három ciklusban szintén a Fidesz és a KDNP színeiben indult és nyert.

Egy ukrán youtuber arcmását és hangját ellopva gyártottak több ezer hamis videót

A közel ötezer, főként a kínai közösségi médiában megosztott felvételen orosz és kínai propagandát terjeszt mandarin nyelven a 21 éves Olga másolata.

Nagyon olcsó kínai autókkal árasztja el az európai piacot az Alfa Romeo, a Citroën és az Opel...

A Stellantis szeptembertől kilenc európai országban kétszáz helyen fogja kínálni a Leapmotor két elektromos hajtású modelljét, majd a kereskedések száma két éven belül ötszázra nő.

Bár az Egyesült Államok ellenzi, Izrael felkészült egy átfogó támadásra Rafah ellen

A katari miniszterelnök szerint a rafahi hadművelet hátráltatja a lehetséges tűzszünetről szóló, Katar és Egyiptom közvetítésével zajló tárgyalásokat.

Kövess minket Facebookon is!