Kipróbáltuk a bolygómentő étrendet, hogy milyen sok zöldségen és kevés húson élni
2021. február 13. – 18:00
–
Ács Bori
Milyen lesz az életünk, ha mikroszkopikus napi mennyiségben eszünk húst, halat, tojást és tejterméket? Kipróbáltuk, milyen a jövő étrendje szerint élni. Úgy tűnik, éhen nem halunk majd, de nagyon...
Óriás Illy kávécsomagok szuper áron! (X)
2021. február 11. – 10:52
–
Ez itt egy PR-cikk
Szicíliában sütivel emlékeznek egy szent levágott melleire
2021. február 11. – 04:55
–
Stöckert Gábor
Szent Ágota brutális kínhalálának mementója és egy pogány szokás keveredett Cataniában.
A mi franciasalátánk is a Szovjetunió első, és sokáig egyetlen szakácskönyvéből ered
2021. január 16. – 11:16
–
Klág Dávid
Az Olivier-salátát Csajkovszkijnak és Turgenyevnek szolgálták fel, aztán bekerült a sztálini rezsim propagandareceptjei közé, a finom dolgok meg kikerültek belőle.
A séfet is házhoz szállítja pár magyar topétterem, hogy átvészeljék a járványt
2020. december 30. – 13:55
–
Molnár Réka
A fine dining-vonalat nehezebb házhozszállításra állítani mint egy pizzériát, így több étterem inkább séfestül kimegy a vendégekhez, ha már a vendég nem tud az étteremhez. Nem a konyha teszi a a...
Öt évig készült a világ legkeményebb borszakértői vizsgájára a világelitbe került magyar sommelier
2020. november 7. – 11:15
–
Molnár Réka
Czinki Tamás a világon az első magyar, aki elérte a borkóstolók legmagasabb szintjét, és letette a Court of Master Sommeliers vizsgáját. De hogyan kell készülni egy ilyen vizsgára, és miért döntött...
Az ország luxusburgerében drágább a hús, mint az arany
2020. október 29. – 20:29
–
Molnár Réka
Az aranynak nincs, de minden másnak van íze az ország legdrágább hamburgerében. A 40 ezer forintos luxusburgerben az ehető arany mellett van libamáj, wagyu marha és szarvasgomba is, de nem az átlag...
Magyarország bejutott a Bocuse d'Or világdöntőjébe
2020. október 16. – 17:05
–
Molnár Réka
Tíz csapat mehetett tovább az európai döntőből, Magyarország a kilencedik helyen végzett.
Ebben az évben már az sem meglepő, ha sör kerül a gulyásba
2020. október 14. – 19:06
–
Lovas Gergő
A belvárosban nyitott új helyet az egyik magyar sörfőzde, gyorsan ki is próbáltuk. A konyha alapvetően sörös fogásokra épít, a gulyásba szánt húst is sörbe áztatják például.
Koronavírusos diákok miatt zárták be a felcsúti középiskolát, ahol másnap szakácsversenyt rendeztek
2020. október 14. – 14:47
–
Pál Tamás
Az I. Magyar Gasztronómia napja nevű rendezvény előtt fertőtlenítették az iskolát.