Miért akarunk az égvilágon mindent kirántani?
2021. március 1. – 21:24
–
Ács Bori
Kis túlzással bármit találunk, azt örömmel panírozzuk be és sütjük ki olajban. Ám ezt egyáltalán nem olyan régóta tesszük, nem mi találtuk ki, ráadásul rajtunk kívül rengeteg más nemzetnek éppúgy a...
Csináld magad csülökkel és Zsidaival startolt el a Kifli szállítós bisztrója
2021. február 27. – 17:33
–
Molnár Réka
Az ételeken otthonunkban kell elvégezni a végleges simításokat az elkészítéshez. Megrendeltük, megettük, nem csinálnánk újra.
Bűn az, ha azt teszünk a carbonarába, amit akarunk?
2021. február 25. – 22:03
–
Ács Bori
Szabad-e paradicsomot tenni a carbonarába? Az olasz netezők szerint tilos, jóllehet ez a fogás talán nem is az ő találmányuk, ráadásul a világon mindenki leküzdhetetlen ingert érez rá, hogy...
Hogyan lesz egy megunt téli zöldség újra nagyon menő?
2021. február 21. – 13:48
–
Ács Bori
Kipróbáltuk a bolygómentő étrendet, hogy milyen sok zöldségen és kevés húson élni
2021. február 13. – 18:00
–
Ács Bori
Milyen lesz az életünk, ha mikroszkopikus napi mennyiségben eszünk húst, halat, tojást és tejterméket? Kipróbáltuk, milyen a jövő étrendje szerint élni. Úgy tűnik, éhen nem halunk majd, de nagyon...
Óriás Illy kávécsomagok szuper áron! (X)
2021. február 11. – 10:52
–
Ez itt egy PR-cikk
Szicíliában sütivel emlékeznek egy szent levágott melleire
2021. február 11. – 04:55
–
Stöckert Gábor
Szent Ágota brutális kínhalálának mementója és egy pogány szokás keveredett Cataniában.
A mi franciasalátánk is a Szovjetunió első, és sokáig egyetlen szakácskönyvéből ered
2021. január 16. – 11:16
–
Klág Dávid
Az Olivier-salátát Csajkovszkijnak és Turgenyevnek szolgálták fel, aztán bekerült a sztálini rezsim propagandareceptjei közé, a finom dolgok meg kikerültek belőle.
A séfet is házhoz szállítja pár magyar topétterem, hogy átvészeljék a járványt
2020. december 30. – 13:55
–
Molnár Réka
A fine dining-vonalat nehezebb házhozszállításra állítani mint egy pizzériát, így több étterem inkább séfestül kimegy a vendégekhez, ha már a vendég nem tud az étteremhez. Nem a konyha teszi a a...
Öt évig készült a világ legkeményebb borszakértői vizsgájára a világelitbe került magyar sommelier
2020. november 7. – 11:15
–
Molnár Réka
Czinki Tamás a világon az első magyar, aki elérte a borkóstolók legmagasabb szintjét, és letette a Court of Master Sommeliers vizsgáját. De hogyan kell készülni egy ilyen vizsgára, és miért döntött...