Feljön, összeesik, miért szívat minket a piskóta?
június 23. – 14:39
–
Ács Bori
Varázsigékre van szükség, vagy aranytojást tojó tyúkra, cukrászdiplomára, esetleg szódásszifonra? Egyik sem, ennél sokkal egyszerűbb a helyzet, és az is kiderül, mi a nyári gyümölcsös piskóták titka.
Ezt rágják meccsnézéshez!
június 19. – 14:43
–
Ács Bori
Csipsz, pattogatott kukorica, popcorn, ropi, hogyan lehet ebbe a sorba sok színes, friss, ropogós zöldséget és gyümölcsöt, magot illeszteni? Egészségesebb nassolnivalók, nem csak meccsnézéshez, de...
Pörköltet és gulyást idéző valamivel viccelődik a Kaufland áruházlánc az esti német-magyar előtt,...
június 19. – 11:28
–
Vincze Barbara
Ki nyeri a meccset? – teszi fel a kérdést a lánc és egymás mellé tesz egy tipikusan német és egy tipikusan magyar ételt. Csakhogy a mesterséges intelligencia megtréfálta őket.
A magyar származású szakács, aki New Yorkban csinál divatot a palacsintából
június 16. – 22:53
–
Ács Bori
Jeremy Salamon egyre menőbb kis brooklyni éttermében grízgaluskát, palacsintát és csirkepaprikást képzel újra. Húsleves kaporral? Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban fröcsögő...
Ha mákos guba kell, de nincs idő
június 14. – 11:03
–
Ács Bori
Mákos guba + édes bundás kenyér = mákos bundás kenyér. Ez a forradalmi gubatechnika nem gondolja újra az édesség lényegét, megtartja a ropogós-szottyos állagot, de gyorsabb és egyszerűbb lesz.
Meg lehet nyerni egy választást lángossal?
június 8. – 11:35
–
Ács Bori
Ha a magyar politikusoknak egyetlen tuti kampányeszközt kellene választaniuk, az, úgy tűnik, a lángos lenne. Miben rejlik az olajos-maszatos lepény vonzereje, amitől azt várják, szimpatikusabbá...
A barcelonai Disfrutar lett idén a világ legjobb étterme
június 6. – 14:20
–
Pupli Anna Sára
A brit Restaurant magazin listáján taroltak idén a spanyol és latin-amerikai éttermek.
Nem akarok marhapörköltes lángost enni – Osváth Zsolt lángosozóját teszteltük
május 27. – 19:56
–
Ács Bori
A Nagyi lángosba nemcsak minden magyar giccset öntöttek egybe, de több olyan főételt is egymásra pakoltak, amiknek nincs keresnivalójuk egymás közelében. Étteremteszt.
Az agyunk összevész a gyomrunkkal a habzsolás fesztiválján
május 25. – 17:22
–
Ács Bori
A Gourmet Fesztivál már nem a magyar gasztroforradalom ünnepe, de azért lehet jókat enni, csak sok idő és pénz kell hozzá, és így sem biztos, hogy nem fogunk pár órán belül a boldogságtól...
Visszatér a főzőiskola: pirított rizs, a recept, ami nem recept
május 25. – 09:23
–
Ács Bori
A pirított rizs életet ment, egy olyan alaprecept, ami akárhogyan variálható, gyors, tápláló és jó, nem is kell hozzá igazán recept, csak egy alapmódszer.