A kaszinótojás lelkünk őszinte tükre
Miért kapott ciki stigmát és hogyan lehet újra menő a kaszinótojás? Hogyan kell majonézt csinálni házilag, és hogyan lesz finom a franciasaláta, a kaszinótojások hivatalos ágya?
Munkabefektetés nulla, haszon végtelen – újévi malacsült cafatos-szaftos kiadásban
Nehéz elképzelni emberkímélőbb receptet annál, mint hogy a húst betesszük a sütőbe, ott hagyjuk, kivesszük, megesszük, és finom lesz. Újévi pulled pork, egyszerűen.
Megfüstöltem a karácsonyi vacsorát a tűzhelyen, egy wokban, húsz perc alatt
A füstízhez ősi az emberiség vonzalma, de télen nem mindenki tud vagy akar grillezni. Fogtuk inkább a wokot, egy rácsot, meg némi füstölnivalót, és rátettük a vacsorát, ami ettől csaknem éttermi...
5 tipp, hogyan éld túl a karácsonyi zabálást
Karácsonykor elkerülhetetlen, hogy letoljuk a halászlevet, a töltött káposztát, a rántott húst, a bejglit, a sütikét, na meg egyet koccintsunk már, ha így összegyűltünk! Aztán jön az izzadás,...
Miért ne lehetne a karácsonyfát megenni?
Tűlevélpesto, fenyőkéregcsipsz és fűrészporkeksz a skandináv konyha extrém kínálatában.
Olvassa el ezt a cikket, mielőtt banánhámozót vesz a rokonának a karácsonyra!
A szerkesztőség tagjai megnézték, mik lapulnak a kamrapolcaik tetején, és elmondják, melyek azok a konyhai kütyük, amelyek évek óta használatlanul porosodnak. Válogatás mindenki szerint értelmetlen,...
Három kekszrecept, egy doboz, megoldás tíz ajándékozásra
Egy délelőtt összerakható ajándékcsomag lehet ebből a háromféle kekszből – mindegyik egyszerű, de a háztartásinál és a mézeskalácsnál több újat tudnak mutatni. Simán meg is lehet őket enni.
A zserbó csak egy csokis bejgli repedéspara nélkül
Omlós-élesztős tészta, sok dió vagy mák, lekvár, plusz egy csokibevonó. Egy olyan zserbóreceptet írtunk, amit azok is el tudnak készíteni, akik még sosem csináltak ilyesmit, a mi zserbónk pedig...
Az air fryer nem csinál csodát, de sokaknak hasznos lehet
Három különböző forró levegős sütőt teszteltünk, hogy megtudjuk, miért van ekkora hype körülötte, valóban többet tud-e a hagyományos légkeverésnél.
Végre itthon is terem a régi magyar konyha kedvence: a gyömbér
Minden tulajdonsága megvan hozzá, hogy olyan alapfűszer legyen, mint a só és a bors, sőt. A 17. századi magyar receptek leggyakrabban használt ízesítője már annyira népszerű, hogy itthon is...
Kövess minket Facebookon is!