Az ételeken otthonunkban kell elvégezni a végleges simításokat az elkészítéshez. Megrendeltük, megettük, nem csinálnánk újra.
gasztronómia
RSS
Szent Ágota brutális kínhalálának mementója és egy pogány szokás keveredett Cataniában.
A fine dining-vonalat nehezebb házhozszállításra állítani mint egy pizzériát, így több étterem inkább séfestül kimegy a vendégekhez, ha már a vendég nem tud az étteremhez. Nem a konyha teszi a a Michelin-csillag közeli élményt – na de ki mosogat, ha hazament a sztárséf?
Czinki Tamás a világon az első magyar, aki elérte a borkóstolók legmagasabb szintjét, és letette a Court of Master Sommeliers vizsgáját. De hogyan kell készülni egy ilyen vizsgára, és miért döntött úgy, hogy a csúcsra érve hazaköltözik? Interjú.
Az aranynak nincs, de minden másnak van íze az ország legdrágább hamburgerében. A 40 ezer forintos luxusburgerben az ehető arany mellett van libamáj, wagyu marha és szarvasgomba is, de nem az átlag magyar pénztárcának találták ki.
Tíz csapat mehetett tovább az európai döntőből, Magyarország a kilencedik helyen végzett.
A belvárosban nyitott új helyet az egyik magyar sörfőzde, gyorsan ki is próbáltuk. A konyha alapvetően sörös fogásokra épít, a gulyásba szánt húst is sörbe áztatják például.
Az I. Magyar Gasztronómia napja nevű rendezvény előtt fertőtlenítették az iskolát.