Digitális műszerfal és tekerős klíma: így találkozik a múlt és a jelen két elérhető árú Škodában

Kipróbáltuk a frissített Scalát és Kamiqot, amelyek pontos magyarázatot adnak arra, hogy miért lenne gond, ha a villanyautók terjedésével gyorsan megszűnnének a hagyományos benzinmotoros típusok.

BMW eddig még sosem volt az év autója, de az új 5-ös nyerhet

Dízel- és benzinmotorokkal, illetve hátsó- és összkerékhajtással is kínálják, mi a villanyos változatát próbáltuk ki.

Elődei szinte elpusztíthatatlanok, de milyen a vadonatúj Toyota Prius?

Európában csak konnektorról tölthető változatban kapható az új Toyota, feltöltött akkumulátorral indulva akár 1,1 liter benzinnel is beéri 100 kilométereként, de a vezetéstámogatás nem tökéletes, és...

Olcsó villanyautót hoz Európába a Hyundai

Az olcsóság ezúttal 20 ezer euró alatti, vagyis nagyjából 8 millió forintos árat jelent, és az autó valóban olyan kicsi lesz, hogy nem parkolni, hanem hátul utazni lesz nehéz a Casperben.

Az EU-ban csak Magyarországon adtak el tavaly kevesebb autót, mint egy évvel korábban

Az egyik szomszédos országban eközben 30 százalékkal növekedett az új autók piaca. Uniós szinten pedig az elektromos autók lekörözték a dízeles kocsikat.

Milyen autót vesznek és mivel járnak a magyarok?

A tíz legnépszerűbb modell közt nincs francia vagy olasz, és a zöld rendszámok számának emelkedése ellenére a villanyautózás elterjedésére is sokat kell még várni Magyarországon. Az elmúlt év a...

Tíz éve a dízeleket imádták, hamarosan szinte mindenki villanyautót vásárol Norvégiában

A Tesla piaci részesedése 20 százalék, és az északi ország 2025-től teljesen megszüntetné a belső égésű motorral szerelt új autók forgalmazását.

Novemberben több új autót adtak el az Európai Unióban, Magyarországon viszont egész évben kevesebbet

Az eladások zömét továbbra is a benzines és hibridhajtású modellek teszik ki, a dízelek iránti kereslet csökkenése folytatódik, és egyre többen vásárolnak villanyautót.

A Suzuki olcsó kisautója számos ponton jobb, mint a Toyotáé, de van pár hiányossága

Lehet, hogy valójában nincs szükség nagyobb, drágább, pazarlóbb megoldásra az olcsó japán kisautóknál? Kipróbáltuk a Suzuki Ignist és a Toyota Aygo X-et.

Az új csúcs-Škoda szép identitásválság: benzines és dízelváltozat lesz, tisztán elektromos nem

Az új Superb hatalmas levegővétel a cseh, valójában német márka számára: a most bemutatott negyedik generációt a választás szabadságaként említették a prágai bemutatón. Csak benzines és...

Kövess minket Facebookon is!