A Telex cikke után visszakapta 3 millió forintját Dávid, aki késve és drágábban kapta volna meg az...

A Kia márkakereskedés vezetője bocsánatot kért, és sajnálatát fejezte ki a történtek miatt. A cég mostantól másfajta szerződést köt a még nem legyártott autókra és per sem lesz.

Dávid 3 milliós előleget fizetett egy új Kiára, de az áremelés miatt lemondta, a kereskedés azért...

Az általános szerződési feltételekkel hatalmas mozgásteret adott magának a cég arra az esetre, ha az autó a jelzett határidőnél később érkezik meg, esetleg drágábban.

Elbábozott benzinmotorhang és sebességváltás, olcsó kínai villanyautók és egy álomszép Mercedes a...

Az ismert autómárkák két korszak határán tipródnak, mert miközben még van vevő a nagy benzines és dízelmotoros kombikra, egyre többen akarnak elektromos autót, abban viszont a Tesla és a kínai...

Az orosz autóipar feltámadása valójában zombifikáció: Kína bábjátékát látjuk

Amíg a lakosság elhiszi a blöfföt, hogy az új Moszkvicsok vagy Ladák az orosz műszaki kultúrát dicsőítik, már csak a jüan árfolyamára kell figyelni, és persze az autók minőségére, amellyel hatalmas...

Nem benzin hajtja Európa legkeresettebb új autóját

Júniusban kevesebb új dízelt adtak el, mint villanyautót és a modellek népszerűségi sorrendje is jól tükrözi: számos országban eredményesen öntik az állami pénzt a zöld átállásba.

Az eddigi legolcsóbb villanyautóját készítette el a Volvo

Az EX30 újrahasznosított anyagokkal, műszaki egyszerűsítések sorával, de döbbenetes menetteljesítménnyel előzte meg a Teslát, amelytől korábban vártuk egy elektromos népautó bemutatását.

János „garantált áron” rendelt meg egy autót, amit aztán drágábban és kevesebb extrával akartak...

Olvasónk több mint másfél éve vár az új Kia Sorentóra, de a márkakereskedés az importőrre, az pedig a gyárra és a nemzetközi helyzetre hivatkozik. A Kia Hungary szerint pedig nem írhatunk az ügyről,...

A luxusdömperek korában egy szép BMW igazi meglepetés

Az új 5-ös sorozat legfontosabb változata elektromos hajtású, de meghagyták a turbós benzineseket, továbbfejlesztették a plug-in hibridet, és lesznek dízelek is.

László egy évig várt új Suzukijára, kilenc hónap után drágábban kapott volna autót pár extra...

Olvasónk csatlakozott a márka hűségprogramjához, amikor befizette a foglalót és megrendelte az S-Crosst, amelyet nem kapott meg. A kereskedés a gyártóra és mindkét cég a külső körülményekre...

Négy motorral és ezer lóerővel gúnyolja a környezetvédelmet az új Lamborghini

Valódi mérnöki csoda a Revuelto, hiszen egyszerre ragaszkodik a régimódi autózás hangulatához egy hatalmas, tizenkét hengeres benzinmotorral és próbál megfelelni az új kor elvárásainak.

Kövess minket Facebookon is!