Akár ezer lóerős lehet a BMW-verő Alfa Romeo

A szerényebb kivitelekbe csak egy villanymotor kerül, de az autó így is 350 lóerős lesz, és villámgyorsan lehet majd tölteni az akkumulátorát.

Ilyen lehet a Suzuki Vitara utódja

A Suzuki sokáig várt a tömegeknek szánt villanyautó elkészítésével, de az első koncepcióváltozat érdekes műszaki megoldást tartalmaz.

Az Audié, a BMW-é vagy a Mercedesé a legjobb elektromos hajtású kompakt SUV?

Intelligens töltéstervezéssel, egy vagy akár két villanymotorral és egy sor ellentmondásos elektronikai megoldással verseng az Audi, a Mercedes és a BMW közepes méretű elektromos hobbiterepjárója....

Benzinmotorral, de elektromos hajtással képzeli el a jövőt a Mazda

A belsőégésű motort áramtermelésre használja az autó, így nem probléma, hogy a megszokottnál kisebb kapacitású akkumulátor kerül az Iconic SP-be.

A Citroën elérhető árú villanyautója kívül-belül spártai, de már készül a még olcsóbb kivitel

Az új e-C3 egyszerű megoldásai vállalható kompromisszumnak tűnnek, velük sikerült 10 millió forint alá vinni az autó árát, de már készül a még olcsóbb verzió.

A kínai BYD csak tizennyolc éve gyárt autót, megnéztük azt a három modellt, amelyeket...

Akkumulátorokkal kezdte, később buszokkal és egyéb járművekkel folytatta, de a nagy durranás most következik a BYD-nél, amelytől joggal tartanak az európai versenytársak.

Hamarosan bemutatják a teljesen új Suzuki Swiftet

A Magyarországon is népszerű japán kisautó következő generációját várhatóan háromféle motorváltozatban kínálják majd, és nem tűnik el a Sport-kivitel sem.

A benzines, a dízel, a hibrid vagy a villanyautó jobb választás?

Egy francia, egy német, egy japán, egy dél-koreai és egy kínai kombit hasonlítottunk össze: bár a kiválasztott Kia, MG5, Peugeot, Škoda és Toyota méretei hasonlóak, minőségben, menet közben és...

Az állam pénzeli a kínai villanyautó-gyártókat?

A cserélhető akkumulátoros technológiájáról híres, európai piacon is jelen levő Nio milliókat veszít minden egyes eladott új autóján, ezért az Európai Unió válaszlépésekre kényszerülhet az itteni...

Egy minisztériumi tervezet szerint levehetik a zöld rendszámot a plug-in hibrid autókról...

A változással nemcsak az ingyenes közterületi parkolás lehetőségét veszítenék el az autók gazdái, de regisztrációs adót, gépjárműadót és vagyonszerzési illetéket is fizettetnének velük.

Kövess minket Facebookon is!