AutóMAGAZIN

RSS

Ezt a hat dolgot ne hagyja télen az autóban

Különböző tárgyakat felejtünk az autóban, vagy a csomagtartót tárolónak használjuk. A lehűlő utastér nem csak a folyadékoknak árthat.

A Volkswagen ragaszkodik a Golf névhez, a következő generációba jut benzinmotor is

A márka vezetője szerint fontos szerepet szánnak a GTI és az R-elnevezésnek is, ezeket a legerősebb villanyautókra ültetik majd át, a hagyományos Golf pedig plug-in hibridként folytathatja...

Akár 400 kilométer is lehet a hatótávolsága, de meglepően olcsónak ígérkezik a Renault új...

Jövőre kezdik majd gyártani a Renault 5 új generációját, amelyben mindent úgy alakítottak ki, hogy sokan megengedhessék majd magunknak, sőt, akár pénzt is kereshetnek majd vele a tulajdonosok.

Ezek az eszközök nem védik meg a várandós nőket egy autóbaleset során

A német autóklub többféle biztonságiöv-adaptert is megvizsgált, és azt találta, hogy ezek nem fokozzák, hanem csökkentik a biztonságot egy ütközés során.

Tippek a felkészüléshez, hogy ne legyen rémálom a téli autózás

Számítson a váratlan helyzetekre, a téli gumin kívül egy csomó más dologra is érdemes odafigyelni. Kiirthatatlan babona például, hogy elindulás előtt percekig melegíteni kell az autó motorját.

Ezek közt a típusok közt van az európai Év Autója díj győztese

A szavazás döntősei közt bőven találunk villanyautókat, előfordulnak kínai típusok is, de meglepetésre a benzines és dízelmotoros konstrukciók sem tűntek el teljesen.

Ez fojtja meg a benzines és dízelmotoros autókat

A károsanyag-kibocsátási előírások betartásához a dízel- és benzinmotorok nélkülözhetetlen megoldása a kipufogógáz-visszavezetés, amelynek egyértelmű hátránya, hogy a motor különböző pontjain...

Ezek a világ legértékesebb autómárkái

2023-ban 13 autómárka került a 100 legértékesebb közé az Interbrand éves világranglistáján.

Ezért ragaszkodik a BMW a hidrogénhajtáshoz

A legtöbb gyártó a villanyautókra koncentrál a jövőben, így a BMW is, ennek ellenére a cég az üzemanyagcellás konstrukciókban is lát fantáziát.

Egy kis műhely több mint 500 lóerős 190-es Mercedest tervez

Az autó kétszer olyan erős lesz, mint az eredeti változat, külsejük emlékeztet majd egymásra, de a technikai részletek közt nem sok a hasonlóság.

Kövess minket Facebookon is!