Szakács

Csúcséttermekben főzött, aztán egy bükki falu kocsmájából csinált bisztrót
Top minőségű töltött káposzták, diós gubák és harcsapaprikások fenn a hegyekben. A mályinkai Iszkor és az alapítók, Pohner Ádám és Kun A. Luca története egészen meseszerű, 2023-ban szinte hihetetlen...
Bizonyítanom kell, hogy képes vagyok arra, amire a férfiak
Az éttermi konyhákban alig találni nőket – három női szakács és egy éttermi cukrász mesélt arról, mi lehet ennek az oka, és miért olyan nehéz és annyira szép nőnek lenni egy férfias szakmában.
Ki éli túl a válságot, és ki zár be?
A megduplázódó alapanyagárakat, rezsit, bérköltséget képtelenség áremeléssel követni, mert annyiért nem lesz vendég. És ez egyre csak rosszabb lesz. Vendéglátósokkal beszélgettünk az éttermek...
Mind azt az ízt keressük, ami a tepsi szélére sül
Egy új magyar konyhát és az élménygazdag, közösségi evést mutatja meg a balatonfüredi Mór24, amelyben olyan alapanyagokat ettünk, amiket megszoktunk, úgy, ahogy még sosem próbáltuk. Étteremajánló.
Szakácshiány miatt lehúzta a rolót Szeged 65 éve folyamatosan nyitva tartó étterme
Napi nettó 30 ezer forint nem volt elég a szakácsok megtartásához a Gulyás csárdában.
Nettó 800 ezres fizetésért keresnek séf-helyettest a Balatonnál, de nem nagyon van jelentkező
A Malackrumpli étteremben a fizetés mellé ingyen szállást és étkezést is biztosítanának.
Mitől megy mennybe a malac, ami egész éjjel sül a parázson?
A DP BBQ-ban a zöldségek legalább olyan gondos odafigyelést kapnak, mint a húsok, együtt pedig olyan emlékezetes élményt adnak, ami sokakhoz eljut. Sajben Csaba szakáccsal beszélgettünk.
Sok pénzből rendeztünk szakácsversenyt: a siker szép, de van-e gyakorlati haszna a Bocuse D'Ornak?
Megpróbáltuk megérteni, miről szól a fényűző Bocuse D'Or, és mi a jelentősége.
Először főz magyar szakács az Oscar-vacsorára, csirkepaprikás, vadas, somlói galuska és...
Szántó István, a budapesti Spago vezető séfje is prezentálhat pár fogást Hollywood sztárjainak.
Miért zár be az Olimpia? A legendás étterem története két szemszögből
Takács Lajos és Ádám Csaba, a budapesti étterem két korszakának vezetői külön-külön meséltek konyhai kreativitásról, izgalomról és monotonitásról, hazai ízlésről a hely történetével kapcsolatban. Az...
Kövess minket Facebookon is!