Végre itthon is terem a régi magyar konyha kedvence: a gyömbér
Minden tulajdonsága megvan hozzá, hogy olyan alapfűszer legyen, mint a só és a bors, sőt. A 17. századi magyar receptek leggyakrabban használt ízesítője már annyira népszerű, hogy itthon is...
Ross hálaadási maradékokból készült szendvicse sokkal több mint csak egy szendvics
Valaki megette Ross szendvicsét, ami az utolsó kapaszkodója volt összeomló életének. A hálaadási maradékokból készült húsos, áfonyalekváros, édesburgonyás szendvics fontos szerepet kapott a...
A lecsó és a zakuszka szerelme Tunéziában teljesült be
A nyárnak vége, de még mindig akad paprika, amit odaégethetünk egy kis paradicsommal, hogy tunéziai illatokról álmodozzunk közben. A mechouia egy sültzöldség-saláta, amelyet tunkolni kell.
Buktak a vevők, a közvetítők és az eladók is: potencianövelőket, injekciókat adtak el kéz alatt...
A patika dolgozói recept nélküli készítményeket adtak el pluszpénzért.
Mutatunk egy képletet, amivel bármilyen izgalmas és szuperegészséges leves összeállítható
Hogyan legyen leves bármiből, ami éppen van otthon a hűtőben és a kamrában? Legyen az hús, zöldség, babféle vagy tészta, biztosan alkalmas rá, hogy tápláló és meleg levessé váljon.
Jobb, mint a bolti: háztartási keksz és zabkeksz házilag
Milyen érvek szólnak az angol rostos, egészséges kekszek és a magyar háztartási keksz mellett? Mi a magyar változat roppanásának titka, és mitől lesz finom a zabos angol?
Szalonnával még a jégsaláta is értelmet nyer
A jégsaláta már száz éve a legstrapabíróbb zöld levél, de nem fogyókúrára való. Sokkal inkább arra, hogy szalonnával és súlyos öntetekkel öntsük le, darált húst töltsünk bele vagy szendvicsbe tegyük.
Így kell enni a friss paradicsomot csúcsszezonban
Minden, ami a friss paradicsommal még jobbat tesz a tojástól a sajton át egészen a majonézig. Levesek, saláták, szendvicsek és tészta, minden paradicsomból és paradicsommal.
A legkrémesebb házi fagyihoz még csak fagyigép sem kell
Csak sok jó alapanyag, tejszín és tojás, esetleg joghurt kell az egyszerűbb verzióhoz. Olyan variálható alapfagyikat mutatunk, amiknek bárki bátran nekiállhat, és sikerrel fog járni. Bónusz: az...
Mitől lesz a gyümölcssaláta önálló, izgalmas étel?
Aki szerint a gyümölcssaláta nem olyasmi, amiről beszélni kell, az még nem próbálta ki, milyen íz kerekedik a barack és a sárgadinnye kettőséből pár órányi hűlés során.
Kövess minket Facebookon is!