Gyümölcs

Ötszázmillió eurós cége van, de nem jár autóval, és épít egy saját szélerőművet
A mirelit termékeket gyártó Frosta vezérének ez a lépése szimbolikus, de egy sokkal nagyobb csomag része.
Magyarország még nem eléggé sivatag, de van, akinek már sikerült pisztáciát termesztenie
Badics László Köveskálon szinte páratlan változatossággal bíró gyümölcsöst hozott létre. Háromszáz különböző gyümölcsfajtája van, jó részükről a legtöbben nem is hallottunk még. Olyan növények...
Áruhiány jöhet alapvető zöldségekből és gyümölcsökből is a téli hónapokban
Paradicsom, paprika, uborka: számos, a téli időszakban üvegházban termesztett áru drágulhat vagy tűnhet el a polcokról ideiglenesen a földgáz- és áramárak elszállása miatt.
Fact-check: Ne dobáljon random magvakat a természetbe, mert nem így lesz több fa!
Ha gyümölcsöt eszel, ne dobd ki a magját, hanem dobáld el a természetben! – terjed a neten a felhívás, pedig ez veszélyes és káros. Szakemberek mondják el, hogyan érdemes gondoskodni az aszályos...
Így készül nyári pite bármilyen gyümölcsből
Pitét szinte mindenféle nyári gyümölcsből lehet sütni, és érdemes is, mert ez az a sütemény, amitől mindenki mindig boldog lesz.
Cseresznyekompót: cukorszirupos rémálom, vagy a legjobb gyümölcsbefőtt?
Cukorszirupos, színtelen és íztelen gumidarabok, vagy gyümölcsízű, szeretni való dolog-e a kompót?
Idén izgalmas lesz az uborkaszezon
Mitől lesz a legjobb az uborkasaláta öntete? Mi történik, ha nem szeleteljük, hanem egyszerűen agyonverjük egy sodrófával? És miért kéne az italunkba tenni?
Készítsünk forradalmi, fermentált szénsavas üdítőket házilag!
Csak gyümölcs, víz, idő, és bumm: lesz egy csomó buborékunk, amit mi magunk erjesztettünk, alig van benne cukor, de tele van probiotikummal, le is hűt, és fel is ébreszt.
Habcsókkal vagy spárgával lesz finomabb az eper?
Két olyan epres konstrukciót mutatunk, amelyekben a májusi gyümölcs nemcsak dísz, hanem igazi főszereplő. Az egyikben édes, a másikban sós.
Kövess minket Facebookon is!