Berki Zsolt

RSS

Újabb hangfelvétel a budapesti ingatlanok adásvételének állítólagos rendszeréről, megint Berki Zsoltról beszélnek benne

Berki egy nagyon fontos illetőnek adja el magát a beszélgetés szerint, aki nélkül nem lehet önkormányzati ingatlant venni. Elhangzik egy 200 milliós összeg és a Városháza neve is.

Megtaláltuk, hol került bele Bajnai Gordon a Városháza-ügybe

Vajon Bajnai Gordon volt miniszterelnököt tőrbe csalták, vagy csak jelen volt egy olyan megbeszélésen, ahol valamelyik résztvevőt lehallgatták? Az sem kizárt, hogy csak valamelyik résztvevő rögzítette a beszélgetést, ami aztán illetéktelen kezekbe került. A volt miniszterelnök feljelentést tesz a Városháza-ügyben kikerült felvételek miatt. Utánajártunk, hol készülhetett a felvétel, és bemutatjuk a szövevényes ügy eddig ismert szereplőit.

Egy újabb hangfelvételen arról beszélnek, hogy a pályázók befolyásolni tudják a fővárosi kiírásokat

Az Anonymousként emlegetett szivárogtató újból jelentkezett, a hangfelvételen olyan emberek tanakodnak a városházi pályáztatásról, akiknek ahhoz nincs közük hivatalosan.

Már évekkel ezelőtt felbukkant a Városháza körül Berki Zsolt, akkor egy grúz–izraeli kör üzlete miatt

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Gansperger Gyula és Berki Zsolt a Városházával kapcsolatos felvételek alapján összerakható sztori főszereplői. Utóbbi régóta tűnik fel budapesti bizniszek körül, Gansperger pedig a jelek szerint mostanában egy gazdag befektetőcsaládot segítve próbált tájékozódni, vajon meg lehet-e venni a Városháza épületét – így kerülhetett kapcsolatba Berkivel, Bajnaival és Bartscsal is.

Nem zárja ki a főváros vezetése, hogy menesztik a vagyonkezelő vezetőjét a városházi telekeladás terve miatt

Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes szerint megdöbbentő, hogy a kiszivárgott felvételen Barts J. Balázs a Városháza lehetséges értékesítéséről beszél.

Karácsony a városházi telekeladásról: Hülyeségek miatt nem tudok feljelentést tenni

„Ha feltennék a Youtube-ra egy beszélgetést, amiben azt mondják, hogy Orbán Viktor marslakó, és kiszivárogtatnám, még nem bizonyítaná, hogy az is”, mondta a főpolgármester.

Egy hangfelvétel szerint a Városházát árusítani akaró vállalkozó egy másik telekeladásban is kavart, Karácsonyék erre közzétették az ügylet részleteit

Egy nyílt pályázatról volt szó, ami még Tarlós idejében kezdődött, majd egyetlen jelentkező volt, aki ráadásul inkább NER-közeli. És a fideszesek is megszavazták az eladást.