Városháza-ügy: Anonymous elküldi a vágatlan felvételeket a rendőrségnek

2021. december 21. – 08:32

Másolás

Vágólapra másolva

A névtelen szivárogtató legalábbis ezt ígéri egy újabb felvételen.

Anonymous, a Városháza-ügyben rendre, titokban rögzített felvételeket posztoló anonim szivárogtató bejelentette, hogy elküldi a rendőrségnek a fővárosi ingatlaneladásokkal kapcsolatos felvételeit. Állítólag 7 tárgyalás összesen 10 órányi felvételét postázza a rendőrségnek.

Mindez azért lehet előrelépés, mert a városvezetés, például Karácsony Gergely főpolgármester, illetve az ügybe szintén berángatott Bajnai Gordon volt miniszterelnök korábban többször is kijelentették, hogy amennyiben nem szelektíven vágott felvételeket ismerhetne meg a közvélemény, hanem teljes hanganyagokat, akkor tisztázódna, hogy a különböző beszélgetéseken semmilyen törvénytelenség vagy morálisan megkérdőjelezhető esemény nem történt.

Mint emlékezetes, a sorozatos szivárogtatás eleinte valóban fővárosi ingatlanértékesítésekkel, illetve konkrétan is a Városháza hasznosításával foglalkozott, és ezzel kapcsolatban olykor erős állítások vagy a hivatalos fővárosi kommunikációval ellentétes tónusú beszélgetések is kiszivárogtak, aztán a sorozat vége felé Anonymous már egészen primitív világmagyarázatokkal és összeesküvés-elméletekkel szórakoztatta a nagyérdeműt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!