Ez a vonat már elment? A Škoda kigolyózhatja a Magyar Vagont a Talgo-bizniszből

A spanyol kormány fázik Orbán megjelenésétől, viszont üdvözli a spanyol-cseh ellenajánlatot a vonatgyár megvételére.

Szentkirályi beelőzte Vitézyt, Karácsony az első a Republikon szerint

A legfrissebb közvélemény-kutatási adatok szerint Karácsony továbbra is magabiztosan vezet, Szentkirályi mintegy 5 százalékot verne Vitézyre.

Magyar Narancs: Vitézy a BKK kockázatelemzésének ismeretében is támogatta az orosz...

A lap szerint ez szemben áll azzal, amit a főpolgármester-jelölt mond a kampányban, miszerint nagyon ellenezte a felújítást.

Orbán Viktor a Blikknek: Ha Magyar Péter a belső körökhöz tartozott, akkor én nem

Az interjúból kiderül még, hogy a miniszterelnök hord-e golyóálló mellényt, mit olvas reggel előbb, a sporthíreket vagy a titkosszolgálati jelentéseket, és hogy mi volt számára a rémálom.

A dán világítótorony, amit sínen vontattak arrébb a partpusztulás miatt

Dánia nyugati partja évente egy-másfél méternyit hátrál a víz és a szél elől. Van, amikor a világítótoronynak is menekülnie kell.

Vitézy megnézte a buszmegállót, amiben Vágási Ferit megverték, és találkozott Lázár...

A kampányoló főpolgármester-jelölt elmondta, mit kérdezne a közlekedési minisztertől, akit a sajtótájékoztató egy pontján véletlenül fel is lökött.

Absurd cash burning with EU funds

On the 20th anniversary of Hungary's accession to the EU, we explored what happened to Hungary's ten most botched cash-burning investments. Some are gone, others aren't, and yet others have...

A közvélemény-kutatás sokszor csak befolyásolásra jó

Ma már csak a megkérdezettek 20-40 százaléka akar válaszolni a kérdésekre, húsz éve fordított volt az arány. Sokszor azt sem tudni, kik a válaszadók, az online felméréseknél pedig az emberek jóval...

Abszurd pénzégetések uniós forrásból

Uniós csatlakozásunk 20. évfordulóján utánanéztünk, mi történt a tíz leghírhedtebb beruházással. Némelyik évek múltán is tudott meglepetéssel szolgálni.

Vitézy győzelme és veresége esetén se utasítja el elvi alapon az együttműködést Karácsonnyal

A jelenlegi főpolgármester stábjából pedig kifejezetten szívesen dolgozna tovább a főkertész Bardóczi Sándorral és a főépítész Erő Zoltánnal. Orbán kormányában meg azért vállalt szerepet, mert ebben...

Kövess minket Facebookon is!