Szűcs Dániel

RSS

„Én ezt nem csinálom” – 40 perccel kell többet utazni a szegedi vonatpótlás miatt

Több mint két hónapig buszokkal és tram-trainekkel pótolja az intercityket a MÁV Szeged és Kiskunfélegyháza között. Megnéztük a macerás vonatpótlás első napját.

A kirúgott szegedi tévés ügyében keveredik a Mi Hazánk, az egyetem és még a Meseország mindenkié is

Egy LMBTQ-vita után rúgták ki Tikvicki Dórát, a szegedi Egyetem TV műsorvezetőjét. Bár a műsort a Meseország mindenkié című könyv társszerzőjének kérésére végül le sem adták, a vita másik...

A szegedi Fidesz megfőzte a halászlét, és most egy lelkes, új vezetőt keres magának

Pár nappal a szegedi Fidesz-elnök lemondása után halászléfőző fesztiválra gyűltek össze a párt helyi tagjai a Tisza partján. Itt kérdeztük őket, milyen jövőt látnak a szegedi Fidesznek.

Teljesen új vasbeton aljakat vittek az újszegedi vasútállomásra, ahonnan már nem járnak vonatok

Nem sokkal a vonal leállása előtt százas nagyságrendben szállítottak a síneket alátámasztó vasbeton aljakat az állomásra, ahol a múlt hét óta már csak a vonatpótlóbusz fordul meg.

Három utas már soknak számított – 140 év után megszűnt az újszegedi vonat is

Elsorvadt és rosszkor járt a Mezőhegyes-Makó-Újszeged vonalon közlekedő járat. A legutolsó vonat 11 perc késéssel érte el az ország egyik leglepukkantabb nagyvárosi vasútállomását.

Erdei túrázás várta a szegedi InterCity gyanútlan utasait szombaton, miután a semmi közepén...

Már Ceglédet is elhagyta a főváros felé tartó szerelvény, amikor valószínűleg a mozdony áramszedője 150 méter hosszan leszakította a felsővezetéket. Az utasokra másfél órás várakozás, majd erdőn...

Tényleg világhírre érdemes a szegedi szecesszió?

Versenybe szállhat Párizzsal vagy Barcelonával legpompásabb vidéki városunk, vagy csak helyi, az elmúlt 20 évben felépített legenda lenne, hogy Szeged valódi szecessziós város?

Újabb gyilkosság történhetett Szegeden

A nyomozók három helybéli gyanúsítottat hallgattak ki, indítványozták az előzetes letartóztatásukat.

Hárommilliárdba került az Alföld legszebb kastélyának felújítása, de egy év után vizesednek a...

Több helyen csúnyán fest egy évvel az átadása után a szabadkígyósi Wenckheim-kastély, a felújítási projekt vezető tervezője szerint azonban nincs mitől félni, mindent javítanak – újra.

Éjfél előtt kezdődött a mészárlás Szerbiában, a gyilkos három faluban lőtt válogatás nélkül az...

A nyolc fiatal halálával járó újabb szerbiai lövöldözés elkövetőjét Dubonában problémás embernek ismerték, volt, hogy a 21 éves férfit Adolf Hitlert ábrázoló pólóban látták a faluban. Apja délszláv...

Kövess minket Facebookon is!