A szegedi egyetemen 20 többletpontot ér az MCC
A maximálisan adható 70 helyett. Pécsen 10 pont jár majd a felvételin az MCC középiskolás programbizonyítványáért, mindkét egyetemen 2025-től.
Szabó Bálint: Főpolgármester-jelöltként folytatom
A volt szegedi képviselő szerint Karácsony Gergely visszaélt azzal az óriási lehetőséggel, amit a főpolgármesterség jelent. Ezért elindulna Budapest vezetéséért 2024-ben.
„Hol zsarnokság van, ott zsarnokság van a Balaton-part kisajátításában” – szavalta egy tanár a...
A NER-t említette, Lázárra utalt, és kiállt nemrég felmondott kollégái mellett egy makói tanár az október 23-i ünnepségen.
Szijjártó biztosra ígérte, de nem tudják átadni a Szeged és Szabadka közötti vasutat október 23-ra
A magyar szakaszon nem készültek el határidőre. Legkorábban november közepén adhatják át a vonalat a személyforgalomnak.
„Rogyott egy kicsit, aztán dűt is” – az ötvenéves mindszenti víztorony utolsó órája
Ötven év után robbantották föl a mindszenti víztornyot. Bár építenek helyette újat, ez nem vígasz azoknak, akiknek fiatalkorukat idézte az alföldi kisváros fölé magasodó betontorony.
Az állam kész átvenni a szegedi Wesley-iskolát
Ezt üzente Maruzsa Zoltán egy helyi kormánypárti képviselőnek, aki szerint az intézmény fenntartójának kell „felelős döntést hoznia a tanárok és a diákok érdekében”.
„Én ezt nem csinálom” – 40 perccel kell többet utazni a szegedi vonatpótlás miatt
Több mint két hónapig buszokkal és tram-trainekkel pótolja az intercityket a MÁV Szeged és Kiskunfélegyháza között. Megnéztük a macerás vonatpótlás első napját.
A kirúgott szegedi tévés ügyében keveredik a Mi Hazánk, az egyetem és még a Meseország mindenkié is
Egy LMBTQ-vita után rúgták ki Tikvicki Dórát, a szegedi Egyetem TV műsorvezetőjét. Bár a műsort a Meseország mindenkié című könyv társszerzőjének kérésére végül le sem adták, a vita másik...
A szegedi Fidesz megfőzte a halászlét, és most egy lelkes, új vezetőt keres magának
Pár nappal a szegedi Fidesz-elnök lemondása után halászléfőző fesztiválra gyűltek össze a párt helyi tagjai a Tisza partján. Itt kérdeztük őket, milyen jövőt látnak a szegedi Fidesznek.
Teljesen új vasbeton aljakat vittek az újszegedi vasútállomásra, ahonnan már nem járnak vonatok
Nem sokkal a vonal leállása előtt százas nagyságrendben szállítottak a síneket alátámasztó vasbeton aljakat az állomásra, ahol a múlt hét óta már csak a vonatpótlóbusz fordul meg.
Kövess minket Facebookon is!