Absurd cash burning with EU funds

On the 20th anniversary of Hungary's accession to the EU, we explored what happened to Hungary's ten most botched cash-burning investments. Some are gone, others aren't, and yet others have...

Abszurd pénzégetések uniós forrásból

Uniós csatlakozásunk 20. évfordulóján utánanéztünk, mi történt a tíz leghírhedtebb beruházással. Némelyik évek múltán is tudott meglepetéssel szolgálni.

Nem indul újra Molnár Róbert huszonkét éve regnáló kübekházi polgármester

A polgármester a bejelentésen azt mondta, íratlan fogadalmuk volt, hogy mindenkinek a vezetői lesznek. Azoké is, akik szeretnek bennünket, és azoké is, aki nem.

Frakcióvezetője és egykori polgármesterjelöltje nélkül indul csatába a szegedi Fidesz

Polgármesterjelöltjük, Fülöp László „ugyanúgy gondolkodott”, mint Marco Rossi: a tapasztalat és a fiatalság megfelelő arányát kereste. A 19 jelölt között van apa-fia páros és két nő.

Szó sincs arról, hogy Szabó Bálint mégis képviselő maradhatna

Miután a pénteki közgyűlésen úgy tűnt, maradhat képviselő az Orbán Viktor konvojába bevágó szegedi képviselő, a Pécsi Törvényszék tisztázta: nem vonták vissza a mandátumáról szóló ítéletet, az...

Megtalálták a férfit, aki betörte a szegedi Fidesz-iroda egyik ablakát

A 22 éves férfi beismerte tettét.

Megint betörték a szegedi Fidesz-iroda ablakát, polgárőrök őrzik a környéket

Az eset hajnalban történt, de még kora este is figyelik a rendet. Legutóbb két éve dobták be az irodát.

Az nem kifejezés, hogy olcsó: Szerbiában néztük meg a Merét, a hozzánk is készülő orosz diszkontot

Olyan érzés itt vásárolni, mintha nem is egy boltba, hanem azonnal a raktárba lépne be az ember. Nincs zene, nincs dizájn, nincs dekoráció, az árcédulák a dobozokra celluxozott sárga A4-es lapok....

Egyszer már majdnem Szegedre jött a világ egyik legnagyobb autógyártója

A húszas évek legvégén a General Motors földet vásárolt Szeged határában, hogy a Balkánt kiszolgáló új gyárát itt húzza fel. Ezer ember dolgozott volna az üzemben, ami végül nem épült meg.

Kamutégla-vakolással fedték be a 165 éves téglaalagutat Szegeden

Egy kellemes alagutat és a rajta ülő vízházat is felújított a MÁV. Vannak kifogásolható megoldások, holott folyamatosan egyeztettek az Örökségvédelmi Hivatallal.

Kövess minket Facebookon is!