Nagyon szoros választókerületekben sem lesz újraszámlálás, a fideszes és az ellenzéki...
Formailag hibás, hiányos, megalapozatlan beadványokat tárgyalt a választási bizottság, és egy olyan döntést is hoztak, ami látszólag szembemegy a Nemzeti Választási Bizottság döntésével.
Megbírságolták az élő választási plakátként viselkedő fideszes jelöltet Pécsen
A választókerületi eredményt ez az egyelőre nem jogerős döntés nem is befolyásolja, de a pécsi eredmények miatt több másik jogorvoslati eljárás is folyamatban van.
Pécsen marad az ellenzéki polgármester, de egyik politikai erő sem örülhet igazán
A belső konfliktusokból következő szakadásokkal az ellenzék nem szerzett többséget, a Fidesz pedig jól mozgósított, és a legnagyobb erő lehet a pécsi közgyűlésben.
Nem megállapítható, hogy ki tehette ki a Fidesz pécsi polgármesterjelöltjének jogsértő plakátjait,...
Mondjuk kitalálni nem nehéz, sőt, nekünk még az akciót is sikerült lefotózni.
A Pécsi Ítélőtáblát érdekelné, miért utalt 52,5 millió forintot Bánki Erik cégének a pécsi...
P. Endre, a Volvo-botrány pénzmosással gyanúsított harmadrendű vádlottja azután utalta át az összeget, hogy valamiért felmarkolt 550 ezer eurót a pécsi tömegközlekedési cég buszbeszerzésében...
Balog Zoltán és Hoppál Péter trükkösen, de csak megünnepelhette a református egység napját Pécsen
A kegyelmi ügy árnyékában inkább elhalasztották egy évvel a Magyar Református Egység napját, de Pécsen mégis volt ünnep, amin az egyik kulcsszereplő, Balog Zoltán is részt vett.
Absurd cash burning with EU funds
On the 20th anniversary of Hungary's accession to the EU, we explored what happened to Hungary's ten most botched cash-burning investments. Some are gone, others aren't, and yet others have...
Hűtlen kezeléssel vádolják, de ártatlannak vallja magát Kozármisleny újrázni készülő polgármestere
Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kért az önkormányzati választáson újrázni szándékozó városvezetőre, amennyiben az elismeri bűnösségét.
Abszurd pénzégetések uniós forrásból
Uniós csatlakozásunk 20. évfordulóján utánanéztünk, mi történt a tíz leghírhedtebb beruházással. Némelyik évek múltán is tudott meglepetéssel szolgálni.
Kövess minket Facebookon is!