Különleges gombát szereztem, most mit kezdjek vele?
2023. október 26. – 16:09
–
Ács Bori
Az erdei gomba a növényi – illetve nem állati – alapanyagok libamája, csodálatos bármihez – most éppen mandulával kevert tölteléknek, sütőtökben kapott helyett.
Mutatunk egy képletet, amivel bármilyen izgalmas és szuperegészséges leves összeállítható
2023. október 22. – 13:02
–
Ács Bori
Hogyan legyen leves bármiből, ami éppen van otthon a hűtőben és a kamrában? Legyen az hús, zöldség, babféle vagy tészta, biztosan alkalmas rá, hogy tápláló és meleg levessé váljon.
Rácz Jenő luxusagymenéseivel ünnepli az újranyitást az első magyar Meki
2023. október 20. – 14:56
–
Ács Bori
Hogy kerül a tévés sztárszakács a gyorsétterembe, és miért libamájjal, kaviárral teli luxussal nyit újra a 35 éves Régi Posta utcai McDonald's?
Megfőztük a hétfogásos ebédmenüt, ami megrengette az MSZP-t
2023. október 18. – 11:40
–
Ács Bori
Egy 2003-as menü 1983 stílusában, boltban nem beszerezhető alapanyagokból, a fényűzésérzet és a hagyománytisztelet furcsa kombinációjával. Küzdelmeink halak, őzgerincformák és borjúsültek között.
Barcelonában van a világ legjobb bárja az idei rangsor szerint
2023. október 18. – 10:29
–
Barnóczki Brigitta
Idén egyetlen londoni hely sem került a legjobb három közé.
Gluténmentes varázsmag rejtélyes ízekkel: miért együnk hajdinát?
2023. október 13. – 12:26
–
Ács Bori
Finom, egészséges, ősi magyar alapanyag, amely nálunk nem maradt meg, pedig jó alternatívája az olykor kissé elunt köreteknek, sőt a lisztje palacsintának is jó.
Amitől minden étel és ital funky lesz
2023. október 11. – 17:22
–
Ács Bori
Fermentálás a kovászos uborkán messze túl: ropogósok, fűszerek, krémek és buborékos, frissítő italok. Az erjesztés legmenőbb irányzatai és ügyes alkalmazása egy kísérleti vacsorán keresztül.
Jelenlegi formájában bezár az ország egyik legjobb étterme, a balatonfüredi Mór24
2023. október 11. – 10:36
–
Barnóczki Brigitta
Albrecht Tamás és Almás Edit étterme a hétvégén tartja búcsú hétvégéjét.
Barna vaj, mandula, szilva: puccos sütemény kezdőknek
2023. október 4. – 14:21
–
Ács Bori
Nem mindig kellenek bonyolult konyhatechnikák a szép és finom végeredményhez, ez a torta például negyedórányi munkát igényel, és a szuperszezonját élő szilvát használja fel.
Emberemlékezet óta tévedésben él az egész ország: semmi értelme a szódának a palacsintatésztában
2023. október 1. – 14:13
–
Ács Bori
Önök kérték: kinyomoztuk az évszázad konyhakémiai rejtélyét, hogy miért kell szóda a palacsintatésztába, változtat-e bármit a végeredményen az a pár buborék. Tudta, hogy csak a magyarok használnak...