Különleges gombát szereztem, most mit kezdjek vele?

Az erdei gomba a növényi – illetve nem állati – alapanyagok libamája, csodálatos bármihez – most éppen mandulával kevert tölteléknek, sütőtökben kapott helyett.

Mutatunk egy képletet, amivel bármilyen izgalmas és szuperegészséges leves összeállítható

Hogyan legyen leves bármiből, ami éppen van otthon a hűtőben és a kamrában? Legyen az hús, zöldség, babféle vagy tészta, biztosan alkalmas rá, hogy tápláló és meleg levessé váljon.

Rácz Jenő luxusagymenéseivel ünnepli az újranyitást az első magyar Meki

Hogy kerül a tévés sztárszakács a gyorsétterembe, és miért libamájjal, kaviárral teli luxussal nyit újra a 35 éves Régi Posta utcai McDonald's?

Megfőztük a hétfogásos ebédmenüt, ami megrengette az MSZP-t

Egy 2003-as menü 1983 stílusában, boltban nem beszerezhető alapanyagokból, a fényűzésérzet és a hagyománytisztelet furcsa kombinációjával. Küzdelmeink halak, őzgerincformák és borjúsültek között.

Barcelonában van a világ legjobb bárja az idei rangsor szerint

Idén egyetlen londoni hely sem került a legjobb három közé.

Gluténmentes varázsmag rejtélyes ízekkel: miért együnk hajdinát?

Finom, egészséges, ősi magyar alapanyag, amely nálunk nem maradt meg, pedig jó alternatívája az olykor kissé elunt köreteknek, sőt a lisztje palacsintának is jó.

Amitől minden étel és ital funky lesz

Fermentálás a kovászos uborkán messze túl: ropogósok, fűszerek, krémek és buborékos, frissítő italok. Az erjesztés legmenőbb irányzatai és ügyes alkalmazása egy kísérleti vacsorán keresztül.

Jelenlegi formájában bezár az ország egyik legjobb étterme, a balatonfüredi Mór24

Albrecht Tamás és Almás Edit étterme a hétvégén tartja búcsú hétvégéjét.

Barna vaj, mandula, szilva: puccos sütemény kezdőknek

Nem mindig kellenek bonyolult konyhatechnikák a szép és finom végeredményhez, ez a torta például negyedórányi munkát igényel, és a szuperszezonját élő szilvát használja fel.

Emberemlékezet óta tévedésben él az egész ország: semmi értelme a szódának a palacsintatésztában

Önök kérték: kinyomoztuk az évszázad konyhakémiai rejtélyét, hogy miért kell szóda a palacsintatésztába, változtat-e bármit a végeredményen az a pár buborék. Tudta, hogy csak a magyarok használnak...

Kövess minket Facebookon is!