Gigi d'Agostinót éltették a magyar ultrák Stuttgartban, csak mert a szélsőjobboldal kisajátította...
Az eredetileg a szeretetről szóló '99-es dalt egyre több helyen betiltották, mert néhány kőgazdag rasszista német fiatal részegen átköltötte a szöveget.
We found Katalin Novák at the Euros and asked her about the clemency case
Since she resigned from the presidency in the wake of the clemency case, Katalin Novák has completely disappeared from the public eye. We caught up with her in Stuttgart at the European Football...
Megtaláltuk Novák Katalint az Eb-n, és megkérdeztük a kegyelmi ügyről
A kegyelmi ügybe belebukó köztársasági elnök a lemondása óta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Most Stuttgartban, a német-magyar Eb-meccs után kérdeztük meg, hogy miért adott kegyelmet K. Endrének.
Német szurkolók szerint simán kikapnak ma este a magyarok
Stuttgartban kérdeztünk magyarokat és németeket, mit várnak a mai német-magyar meccstől.
Őrült hangulat után jött a pofon – ilyen volt a magyar–svájci meccs napja Kölnben
A legtöbb szurkoló a vereség ellenére is bizakodó, maradt még remény a továbbjutásra, de sokan csalódottak voltak a magyar csapat teljesítménye miatt. Helyszíni videó.
Ezrével vonultak a magyar szurkolók Kölnben a svájci meccs stadionjához
Videón mutatjuk a vonulást, amin mindenki békés volt, sok volt a család, fogyott a sör.
Egy fél német kisváros kivonult, hogy megnézze a magyarokat
A magyar válogatott igazi látványosság a dél-bajorországi edzőközpontjukban. Szoboszlai dekázgatással és néhány óriási kapura lövéssel szórakoztatta a válogatott nyilvános edzésén a nézőket.
Menczer: Magyar Péter egy jellemtelen vesztes
A választások eredményeit értékelték a parlamentben. A földindulásszerű átalakulásban mindenki talált valamit, aminek örülhet.
Orbán: Szentkirályi a legjobb jelölt volt hosszú évtizedek óta
Vitézy Dáviddal nem egyeztettek, de megtanulta, hogy mindig a nőkre kell hallgatni, ezért az LMP által támogatott jelöltre szavazott a főpolgármester-választáson.
Mi volt ez a kampány?
Korábban elképzelhetetlen események sorozata zajlott le az elmúlt hónapokban a magyar közéletben. Videóban foglaltuk össze a legfontosabbakat.
Kövess minket Facebookon is!