Nyilas Gergely
Nyilas Gergely

RSS

Az államtitkár saját otthona lett az EU-s pénzből épült rekreációs központ

Mayer Gábor vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy tulajdonában áll az az ingatlan, amelyet korábban vállalkozóként EU-s támogatásból épített.

Szijjártó a CNN-nek: Lehetnénk Ukrajnával barátok is

A magyar külügyminiszter az oroszok és az ukránok mielőbbi tárgyalását sürgette, de most sem derült ki, hogyan nézhetne ki a béke. A kisebbségi jogok kulcskérdést jelentenek Kijev és Budapest...

Felemelte Zelenszkijt, Zelenszkij most földre vitte őt

Volt, hogy a tévécsatornája segítségével ismertté vált elnök főnökének hitték, mára előzetesben ülő exmilliárdos lett Ukrajna egykori legbefolyásosabb oligarchája, Ihor Kolomojszkij. Ugyanakkor úgy...

A rendőrség szerint semmi kirívó nincs abban, hogy a török elnök testőrei megvertek egy magyar...

A TEK mentette ki a férfit Erdoğan budapesti látogatásán, de a rendőrség szerint a a testőrök akciója nem ellentétes az általánosan elfogadott társadalmi normákkal.

Kyiv ready for talks on language use in Hungarian schools in Transcarpathia

The Ukrainian government minister did not provide specifics, but pointed out that the changes would require bilateral talks, which could start as early as this week.

Donald Trump szerint Alexander Soros elkényeztetett, degenerált fiú, aki tönkretenné Amerikát

A bírósági eljárások ellenére az elnöki széket ismét megcélzó volt elnök sorosozott, de nekiment a republikánusok szenátusi vezetőjének is.

Rendőrökkel érkező bírósági végrehajtó terelt ki egy egész budapesti középiskolát

Rendőri kísérettel érkeztek egy soroksári alapítványi középiskolához, amelynek épületét tavaly elárverezték. Az iskola vitatja a végrehajtás jogalapját.

Kijev kész tárgyalni a kárpátaljai magyar iskolák nyelvhasználatáról

Az ukrán kormány minisztere konkrétumokat nem mondott, a változtatáshoz kétoldalú megbeszélésekre van szükség, ez még a héten megkezdődhet.

Putin: the Soviet Union made a mistake in 1956 when it sent its tanks into Budapest

The Russian President also considers the Soviet response given in Prague in 1968 a mistake, but adds that the leading countries of the West are making the same mistake today.

Putyin szerint hibázott a Szovjetunió 1956-ban, amikor tankokkal bevonult Budapestre

Az orosz elnök a prágai beavatkozást is hibának tartja, de szerinte most a Nyugat is hasonló hibát követ el.

Kövess minket Facebookon is!