Vendéglátás

Harmadszor is bemutathatja a kormány a SZÉP-kártyás trükköt
Egyszeri hangulatjavító intézkedésnél nem több a bolti vásárlás átmeneti lehetősége, amit választás előtt már másodszor alkalmaznak.
A tévében nézik a fine diningot, de rántott gombára vágynak
Hogyan látja az utóbbi harminc év hazai gasztronómiáját egy szakács, aki magyar szállodák és kisvendéglők konyháján főzte végig a '80-as-'90-es éveket? Interjú a Budapest Bike Maffia által...
Siralmas szezon a Balatonnál? Elrejtik a problémákat a hivatalos statisztikák
Bár az idén is sokan utaztak a Balatonhoz, a kedvezőtlen időjárás és a csökkenő vásárlóerő miatt a vállalkozók egy része így is komoly bevétel-visszaeséssel szembesült.
Minden ötödik ellenőrzésnél talált büntetni valót a NAV a Balatonnál és a Velencei-tónál
A nyári fokozott ellenőrzés során 80 millió forint bírságot szabtak ki az adóellenőrök a két legnépszerűbb magyar nyaralóhelyen.
Liliputi hamburgerek és a minikoktélok jelennek meg az étlapokon a fogyókúrás gyógyszerek...
Az amerikai és brit éttermek nem akarnak lemondani az étvágycsökkentőt szedő vendégekről, így inkább változtatnak a kínálaton.
Közel 1,2 milliárdot költött a kormány a kocsmaprogramra
Összesen 407 helyet támogattak, szinte mindegyiket a teljes, 3 milliós összeggel.
Az étel az csak étel, ha nem teszünk mögé mondanivalót
Hogyan változik meg egy séf munkája attól, hogy művészekkel főz együtt? Piszkor Norbert útja a külsősökkel készült menüktől egy közösség megalakulásán át egy olyan új étterem nyitásáig, amelyben...
Arte: Görögországban csak a turistáknak süt a nap, a helyi fiatalok robotolnak
Minden ötödik görög munkavállaló – köztük rengeteg diákmunkás – vendéglátósként dolgozik. Csakhogy a munkakörülményeik rendkívül bizonytalanok.
Pár dolog kezd eltűnni a magyar vendéglátásból, például a vendég, a pénztárcája és a szakács
Tucatjával zárnak be országszerte még a neves éttermek is, nincs a vendégeknek pénzük, az alapanyag, a rezsi és a közteher viszont az egekben van.
Olcsóbban lehet balatoni büfét vagy éttermet venni, mint tavaly
A Zenga.hu összesítése szerint viszont ez azért is lehet, mert a rosszabb helyen lévő vendéglátó egységeket kínálják most eladásra.
Kövess minket Facebookon is!