A kilövő rezsiárak miatt a budapesti Pipipont is lehúzza a rolót

Az esztergomi Rózsakert Étterem is bezár.

10 év és 1300 sütés után bezár az egyik legjobb magyar grillétterem

A tahitótfalui Őrház & Chill BBQ október 31-én húzza le a rolót.

Ki éli túl a válságot, és ki zár be?

A megduplázódó alapanyagárakat, rezsit, bérköltséget képtelenség áremeléssel követni, mert annyiért nem lesz vendég. És ez egyre csak rosszabb lesz. Vendéglátósokkal beszélgettünk az éttermek...

Étteremajánló: váratlanul remek kávézó-reggeliző-kocsmát találtunk Szarvason

Minőségi, helyi alapanyagok, finom kávé, sör, bor, friss péksütemény, reggeli és vacsora: multifunkciós, európai hely az Alföld szélén.

A nagy repohárőrület: átverés, greenwashing vagy a bolygó megmentése?

A többször használható műanyag poharak az életünk részei lettek: a fesztiválokon vezették be őket, idővel stadionok, szórakozóhelyek és kocsmák is elkezdték használni. Eleinte a legtöbb helyen...

Ez a válság földre viheti a magyar gasztroforradalmat

Rengeteget fejlődött a magyar vendéglátás a növekedés évtizedében, aztán gyorsan kapott két akkora pofont, ami után nehéz lesz felállni. A Covid-kilábalás közepébe rondított most bele a 2022-es...

Odáig fajult a helyzet, hogy már nincs helyettünk más a vendéglátásban

A magyar vendéglátás válsága már jóval a koronavírus-járvány, a háború és az infláció előtt is gyakori beszédtéma volt. De hogyan néz ki a vendéglátás válsága dolgozói szempontból, miért...

Mind azt az ízt keressük, ami a tepsi szélére sül

Egy új magyar konyhát és az élménygazdag, közösségi evést mutatja meg a balatonfüredi Mór24, amelyben olyan alapanyagokat ettünk, amiket megszoktunk, úgy, ahogy még sosem próbáltuk. Étteremajánló.

Nettó 800 ezres fizetésért keresnek séf-helyettest a Balatonnál, de nem nagyon van jelentkező

A Malackrumpli étteremben a fizetés mellé ingyen szállást és étkezést is biztosítanának.

Béna vendéglátós humor volt, hogy nem szolgálják ki a magyarokat Horvátországban

A horvát éttermes korábban olyanokkal viccelt, hogy kettőt fizet, egyet kap, meg hogy pincér van, de szakács nincs.

Kövess minket Facebookon is!