Lehet paprikás csirkét is egymással megosztva enni úgy, mint a humuszt?
A Dobrumba új, laza műfajt hozott a budapesti vendéglátásba, ami addig nem volt. Hét év után a harmadik, meglepő módon hazai ételeket kínáló helyüket nyitják. A tulajdonosokkal beszélgettünk.
Rácz Jenő: A fiatal generáció gyakorlatilag használhatatlan
A sztárséf azt tapasztalta, hogy a Z generáció tagjai kemény munka nélkül akarnak minél több pénzt keresni.
Egy osztrák tartomány vezetése szerint veszélyben a bécsi szelet
Alsó-Ausztriában ezért 10 ezer euróval támogatják az éttermeket, ahol lehet kapni rántott húst.
A klasszikus borravaló eddig sem volt adóköteles – de akkor mire gondolhatott Orbán Viktor?
A miniszterelnök eltörölné a jatt adóztatását, de ha ezt a kártyás fizetésre vagy a szervizdíjra is érti, az nem lesz egyszerű. Trükközésre is sarkallhat egy ilyen rendszer, ha nem fogalmazzák meg...
Palágyi Eszter séf: Nem tudok más olyan országot Európában, ahol ennyire korrupt lenne a...
A Michelin-csillagos séf szerint itthon mérgező a környezet, történelmi neveket tesz tönkre egy bizonyos kör, a szakértőket, ahogy őt is, pedig próbálják megfélemlíteni.
Croissant: 2100 forint, nyereség: 500 forint – így keresik agyon magukat a budapesti luxuspékségek
Valóságos pékségforradalom tört ki az elmúlt években Budapesten, ahol egymás után nyitnak az elképesztően finom termékeket kínáló, de cserébe elég drága pékségek. Megnéztük, melyik mekkora...
Amikor az infláció visszanyal: 10 százalékkal drágulhat a fagyi a Balatonnál
A vendéglátósok egy része az előszezonban még kivár, aztán a főszezonban 8-10 százalékos áremelkedésre lehet számolni mindenhol.
Félévnyi használt olaj árával tartozik sok étteremnek a MOHU
Az első két hónapot is csak négy hónap késéssel, szeptemberben fizették ki több vendéglátósnak. Vannak éttermek, amelyeknek akár milliókkal is tartozhat a Mol leányvállalata.
Ezért fáj kifizetni már egy pizzaszeletet is – 9 ábra a magyar rekordinflációról
A KSH friss grafikongyűjteményéből kiderül, hogy nemcsak az élelmiszeripari beszállítók, de a büfések és az otthoni gépeket szerelő szakik is az áremelés bajnokai voltak.
Tovább fogynak a szórakozóhelyek és kocsmák: fél év alatt mintegy ezer ilyen hely zárt be
A koronavírus-járvánnyal indult hanyatlásnak a vendéglátóipar.
Kövess minket Facebookon is!