El a kezekkel a sajtótól! Támogatás!

Vendéglátás

Harminc éve kezdte egy kínai étteremmel Szegeden, ma már ezer embernek ad munkát
Cao Cseng Jin kapta az idén a Csongrád-Csanád Vármegye Gazdaságáért Díjat. A kínai vállalkozó 1996-ban nyitotta meg az első vendéglátóhelyét, amiből már majdnem száz van országszerte. Évi 30 ezer...
Bezár Bécs kedvelt magyar vendéglője, az llona Stüberl étterem
Ősz végén kezdődik az 1957-ben nyílt étterem felszámolása.
Kocsmaprogramot indít a kormány
Összesen egymilliárd forint támogatást osztanak ki kiskocsmák között.
Leáldozhatott több aluljárós gíroszosnak, lángososnak egy fővárosi szabályozás miatt
Gond volt a szaggal is, a közműkiépítettséggel és a kialakítással is, így 2025. január elsejétől több helyen tilos a helyben sütés. Ugyanakkor nincs általános jellegű tiltás.
Kivezeti a termékei egy részét a Starbucks
A cég új stratégiával próbálja növelni a drasztikusan csökkenő vásárlószámát.
Karácsonyi Nébih-ellenőrzés: a higiéniával volt a legtöbb gond
December 9-e óta már 779 helyen történt ellenőrzés, súlyos szabálysértést eddig nem találtak. A vizsgálatok még december végéig tartanak.
Egy amerikai család fillérekért vett egy lerobbant vasúti kocsit. Most évi 50 ezer dollárt...
Lakosztállyá alakították a 2020-ban vett a százéves vagont, a megnyitása után nem sokkal Amerika egyik legsikeresebb rövid távra kiadó apartmanja lett.
Akár egymilliós fizetéssel csábítják a kürtőskalácssütőket a karácsonyi vásárba
Nettó 500 ezres alapfizetés, eladott kalácsokban mért bónusz!!
Megjelent az AirBnb-szigorítás törvénytervezete, ami hagy egy hatalmas kiskaput a...
Nem adnak ki új engedélyeket, de mégis.
A Tanta manufaktúrában tényleg mindent kézzel készítenek
Sáling Gergő és olasz felesége, Sara másfél éve váltottak egy nagyot és alapítottak egy pékséget, ahol olasz-magyar sütemények, kovászos kenyér és friss tészta is készül, és az első mozdulattól az...