Palágyi Eszter séf: Nem tudok más olyan országot Európában, ahol ennyire korrupt lenne a...
A Michelin-csillagos séf szerint itthon mérgező a környezet, történelmi neveket tesz tönkre egy bizonyos kör, a szakértőket, ahogy őt is, pedig próbálják megfélemlíteni.
Croissant: 2100 forint, nyereség: 500 forint – így keresik agyon magukat a budapesti luxuspékségek
Valóságos pékségforradalom tört ki az elmúlt években Budapesten, ahol egymás után nyitnak az elképesztően finom termékeket kínáló, de cserébe elég drága pékségek. Megnéztük, melyik mekkora...
Amikor az infláció visszanyal: 10 százalékkal drágulhat a fagyi a Balatonnál
A vendéglátósok egy része az előszezonban még kivár, aztán a főszezonban 8-10 százalékos áremelkedésre lehet számolni mindenhol.
Félévnyi használt olaj árával tartozik sok étteremnek a MOHU
Az első két hónapot is csak négy hónap késéssel, szeptemberben fizették ki több vendéglátósnak. Vannak éttermek, amelyeknek akár milliókkal is tartozhat a Mol leányvállalata.
Ezért fáj kifizetni már egy pizzaszeletet is – 9 ábra a magyar rekordinflációról
A KSH friss grafikongyűjteményéből kiderül, hogy nemcsak az élelmiszeripari beszállítók, de a büfések és az otthoni gépeket szerelő szakik is az áremelés bajnokai voltak.
Tovább fogynak a szórakozóhelyek és kocsmák: fél év alatt mintegy ezer ilyen hely zárt be
A koronavírus-járvánnyal indult hanyatlásnak a vendéglátóipar.
Bezár a francia konyhájáról híres budapesti Petrus Étterem
A tulajdonos-szakács Feke Zoltán azt írja: nem akar panaszkodni, és nem fog burkolónak állni.
Tavaly csak ideiglenesen zártak be, de sok étterem nem tudott újranyitni a nyugati országrészben
A nyugati régió vendéglátóhelyein is bezárási hullám söpört végig egy évvel ezelőtt. Sajnos a tavaszi folytatás legtöbbször óhaj maradt, a legtöbb vállalkozás nem nyitott újra.
A többség inkább ételt vesz a turizmus élénkítésére szánt Szép-kártyából
A turizmusban tapasztalt visszaesés a kisebb szolgáltatokat érinti rosszul.
Forronganak az olaszok: két eurót kért a büfés egy szendvics kettévágásáért
Két tányérral és dupla adag szalvétával kellett az asztalhoz mennem – védte magát a vendéglátós.
Kövess minket Facebookon is!