Ráczné Földi Judit

RSS

Legyőzték az offshore-botrányos Ráczné Földi Juditot Fejér megyében

Fejér megye 1. számú választókerületében Márton Roland ügyvéd, önkormányzati képviselő, az MSZP-Párbeszéd jelöltje nyert, akit az LMP és a Momentum is támogatott, megválasztása után pedig a szocialista frakciót erősíti.

Egy night club is felbukkant az offshore-gyanúba keveredett DK-s jelölt ügyében

Ráczné Földi Judit idén júniusig volt az ügyvezetője az Alba Autómosó Kft.-nek, amelynek egyik telephelye egy ismert székesfehérvári szórakozóhely.

Fekete-Győr: Méltatlanná vált Ráczné Földi Judit, hogy képviselje az ellenzéket

Az MSZP fellebbezett az előválasztási bizottság döntése ellen. A második körben már a Momentum is kizárná a DK offshore-gyanúba keveredett székesfehérvári jelöltjét, a Jobbik továbbra is kitart mellette.

A DK beszorult, képtelen lezárni Ráczné Földi Judit kínos offshore-ügyét

A DK elnökségi tagja, Ráczné Földi Judit korábban nem volt országosan ismert politikus. Ám az elmúlt napokban az ellenzéki előválasztás nagyágyúi is egymásnak estek amiatt, hogy a székesfehérvári jelölt méltó-e az indulásra. Lehetnek bizonytalan pontok az eset megítélésében, de az biztos, hogy Rácznénak vagy rendkívül rövid távú a memóriája, vagy az elmúlt napokban nem bontotta ki az igazság minden részletét.

Ráczné-ügy: az előválasztási bizottság elutasította az offshore-gyanút tartalmazó beadványt

Korábban Ráczné Földi Judit székesfehérvári DK-s jelölt ellen Tóth Bertalan (MSZP) és Karácsony Gergely főpolgármester fogalmazott meg offshore-vádakat.

Tóth Bertalan hivatalos dokumentumokkal bizonyítaná, Ráczné Földi Judit pedig hasonló iratokkal cáfolná az offshore-vádat

Tóth szerint a DK a védhetetlent védi, Ráczné szerint lejáratókampány folyik ellene.

Dobrev Klára kitart a DK offshore-gyanúba keveredett jelöltje mellett

A Jobbik ózdi jelöltjének is elhiszi, hogy csak integet azon a fotón, amelyen sokak szerint náci karlendítést tesz. A legjobb családban is előfordul szerinte civakodás, de az a lényeg, hogy ez ne vezessen szakításhoz.

A Párbeszéd azt szeretné, ha nem támogatná tovább a DK és a Jobbik a problémás jelöltjeiket

Ha már kihátráltak Tóth Csaba mögül, hasonlót várnak el az ellenzéki pártoktól más jelöltek esetében is.

Offshore cég képviselőjeként szerepel a nyilvántartásban a DK székesfehérvári jelöltje, tagadja, hogy bármi köze lenne hozzá

Az előválasztáson indulóknak nyilatkozniuk kellett arról, hogy nincs a tulajdonukban offshore cég. Ráczné Földi Judit nem tudja, miért szerepel a neve egy USA-ban bejegyzett offshore cég képviselőjeként.