Cseke Balázs
Cseke Balázs

RSS

Kiszorítják a nem kívánt arcokat – amikor a fideszes gépezet is javításra szorul

Egerben, Jászberényben és több fővárosi kerületben is feloszlatták a Fidesz helyi szervezetét. Van, ahol a helyi erős emberek vesztek össze, máshol a kudarcos választási eredmények miatt van szükség...

21 Kutatóközpont: Még Toroczkai Lászlót is jobban kedvelik, mint Dobrev Klárát

A felmérés szerint Donáth Anna a legnépszerűbb ellenzéki politikus. Gyurcsány Ferencet még az ellenzéki szavazók is elutasítják.

Szijjártó: What the US ambassador thinks is completely irrelevant

David Pressman said that the Hungarian government is pushing policies endorsed by Putin. The Hungarian foreign minister responded by saying that Hungarian internal political processes are none of...

Szijjártó az amerikai nagykövetnek: Teljes mértékben érdektelen, hogy mit gondol

David Pressman szerint a magyar kormány a Putyin által támogatott nézeteket hangoztatja. A külügyminiszter nem kíváncsi a nagykövet véleményére.

Ungár Péter: Teljesen hülyének nézi a választókat, aki azt ígéri, hogy Donáth Anna véget vet az...

Csak három pártra van szükség ellenzéki oldalon szerinte: a DK-ra, Momentumra és az LMP-re. Ungár azért nem gyurcsányozik, mert szerinte azzal a DK-nak tenne szívességet.

Karácsony Gergely eladta zuglói házát, és megvette az eddig bérelt II. kerületi lakást

A főpolgármester-helyettesek közül csak Bősz Anettnek van autója, viszont Tüttő Katának van a legtöbb félretett pénze. Az egyik kerületi polgármester nemcsak pártot, hanem lakást is váltott...

Hadházy Bécsben vett lakást, Kocsis Máté visszakapta a huszonnyolcmilliós kölcsönét

Jakab Péternek se lakása, se megtakarítása nincs, de Gyurcsány értékpapírjai is százmillióval apadtak. Közben Kósa Lajos még jobban eladósodott. Itt vannak a parlamenti képviselők vagyonnyilatkozatai.

Matolcsy György hirtelen 250 millió forinthoz jutott

Szép vagyont halmozott fel egy év alatt a jegybankelnök, pedig korábban semmilyen megtakarítása nem volt. Polt Péter pedig Ausztriában vett lakást.

Rogán 371 milliót, Szalay-Bobrovnicky 310 milliót költött el hónapok alatt, Szijjártó még mindig...

Mindeközben havi 24 milliót kap a találmányáért Rogán Antal. Navracsics Tibor házat, Lázár János földeket vett, a honvédelmi miniszter pedig havi ötmillió forintnál is többet vesz ki a fővárosi...

Közel 14 millió forintot tudott megtakarítani Orbán a fizetésemelés után

Májusban még egy forintja sem volt a miniszterelnöknek, majd a nyári fizetésemelés után rohamtempóban növelte vagyonát. Pedig közben heteket nyaralt az Adrián.

Kövess minket Facebookon is!