A rossz kenyér is egyre drágább, süssünk inkább otthon olcsóbbat, jobbat, egyszerűen!
Szakemberek segítségével fejtjük meg, miért olyan rossz a bolti kenyerek nagy része, és miért kerülnek egyre többe. Aztán megmutatjuk, hogyan lehet a legegyszerűbben a legjobb házi kenyeret...
Hamarosan 400 forint fölé mehet a kenyér ára
Szeptemberben 399 forint volt egy kiló fehér kenyér, ez azonban valószínűleg még nem a csúcs.
Kipróbáltuk a világ legfurcsább szendvicseit
A nagy tízórai-csomagolási dilemmák szezonjának kezdetén végigpróbáltam a világ legfurcsább szendvicseit, és megpróbáltam eldönteni, salátát, szórócukrot, csipszet vagy mogyoróvajat érdemes-e inkább...
Ősrégi olasz tradíciónak tűnhet, de valójában csak a nyolcvanas években találták ki
A kenyér azért létezik, mert az olaszok berágtak a franciákra a bagett miatt. Pár évvel a feltalálása után már elkezdték tömegtermelni. Hogyan született a ciabatta? És hogyan készítsük el otthon?
Úgy sütöttünk kenyeret, mint az ókori egyiptomiak
Lehetséges-e pusztán ábrázolásokból alkotott következtetések alapján, receptek nélkül megsütni az emberiség legrégebbi kenyereit. És ha igen, mi értelme van?
Drágulni fog a kenyér, a tej, a hús és az üdítő is – mondják élelmiszeripari vezetők
Megnőtt ugyanis a csomagolóanyagok, a takarmány és a gabona ára is.
Drágul a búza, bajban a magyar malmok
Húsz százalékkal drágult a kenyérgabona az aratás kezdete óta.
Kövess minket Facebookon is!