Megkérdőjelezi téveszmetöredékeit és retteg a börtöntől az újbudai rendőrgyilkos

A korábbi kezelői szerint meg lehetne szüntetni a férfi kényszergyógykezelését, a bíróság szakértői azonban ezzel nem értenek egyet.

Víz volt rakétákban üzemanyag helyett Kínában, akkora lehet a korrupció, hogy Hszi háborús terveit...

Az amerikai hírszerzés szerint az ázsiai ország hadseregének átvizsgálásakor olyan rakétasilók tömegeire bukkantak a kínaiak, amelyeknek a fedele nem jól működik.

Automatikusan Orbán Viktor lesz az EU vezető testületének elnöke, ha nem találnak másvalakit a...

Az Európai Tanács jelenlegi elnöke indul a júniusi európai parlamenti választásokon, ezért más vezetőt kell találni a testület élére. Ha ez nem történik meg időben, akkor az Európai Unió soros...

Megnézték, miért Eszéken haltak meg a legtöbben a nyári forróság miatt Európában az elmúlt húsz...

A világ egyik legnevesebb orvosi szaklapja szerint az elmúlt két évtizedben Eszéken volt a leghalálosabb a nyári forróság. Idős lakosság, pára, és annyi szúnyog, mint Burkina Fasóban.

Kínában mostantól kötelező szeretni az ország politikai vezetőit

A pártvezérről szóló okostelefonos kvízek, a vezér helyi látogatásának útvonalát felkereső kirándulások és az ideológia sétáló tantermei. A párt szeretetét be kell építeni az oktatásba és a cégek...

Az LMP elképzelhetetlennek tartja, hogy a Fidesszel közös főpolgármester-jelölt indításáról...

Néhány napja Tarlós István mondta azt, hallott pletykákat arról, hogy közös jelöltje lesz egy ellenzéki pártnak és a kormánypártnak, és azt is mondta, nem ellenezné Vitézy Dávid jelöltségét.

Húsevő baktérium támadta meg a 33 éves ózdi férfit, későn vették észre, hogy miért beteg

Rolandnak néhány nappal ezelőtt teljesen megváltozott az élete. Most sok vérre van szüksége, hogy ki tudják üríteni a testéből a kórokozót.

Kórházba került az amerikai védelmi miniszter, de erről napokig nem értesítette a Fehér Házat

A 70 éves Lloyd Austinnál komplikációk léptek fel egy műtét után, ezért kellett újra kórházba mennie. A miniszter elismerte, hogy hibázott azzal, hogy nem szólt időben.

Nem politikai tisztogatás áldozata lett a nemzeti park keresztényüldözéssel megvádolt igazgatója

Füri András, a Duna–Ipoly Nemzeti Park igazgatója ragaszkodott a jogszabályokhoz, és nem engedte meg egy feszület felállítását a védett területen. Már régóta át akarta adni a posztot, és a helyére...

Kövess minket Facebookon is!