Bozzay Balázs
Bozzay Balázs

RSS

Too much homosexual propaganda? Too much Russian influence? – not what Hungarians are worried about

A recent survey reveals that the problem in Hungary is not ideological, but something completely different. Are migrants coming or is democracy deteriorating? Not at all! People are worried about...

Orbán: Magyarország kénytelen-kelletlen, de belátja, hogy támogatni kell Ukrajnát

A kormányfő szerint a szankciók egyetlen milliméterrel sem vittek közelebb a háború végéhez. Az nem barátság az amerikaiak részéről, ha nekünk négyszer drágábban adják a gázt, mint amennyit ők...

Ha szívhangot kell hallgatni abortusznál, csökken a későbbi gyerekvállalás esélye – egy nőjogi...

A kormány szeptemberben szigorított az abortusz szabályozásán. Most egy nőjogi aktivista, egy jogász és egy pszichológus beszélgetett a szívhangrendeletről.

Túl sok a homoszexuális propaganda? Túl nagy az orosz befolyás? – nem ezen aggódnak a magyarok

Egy felmérés szerint nem világnézeti dolgokkal van gond Magyarországon, hanem valami teljesen mással. Jönnek a migránsok, vagy romlik a demokrácia? Ugyan már! Máson aggódnak az emberek.

Gulyás szerint „aggasztó hírek” vannak az üzemanyagárstop körül

Az Európai Bizottság mégis az EU-s pénzek felfüggesztését javasolta, de Navracsics szerint ez nem olyan nagy baj. Gulyás Gergelyt a kirúgott tanárokról is kérdezték, azt mondta, a jogszabályokat...

Történelmi pillanat – először vezet női bíró férfi vb-meccset

Stéphanie Frappart pályafutása során sok férfi találkozót vezetett már, és tagja volt a tavalyi Eb-keretnek is, de akkor végül nem kapott meccset.

Óriási szabadrúgásgólt akasztott Anglia Wales ellen, aztán simán nyert

Walesnek esélye sem volt, az angolok kezdőjébe a vb-n először került be Rashford és Foden, mindhárom gólt ők lőtték. Anglia csoportelsőként jutott tovább, Wales kiesett.

Meztelenre vetkőztettek egy szurkolót Katarban, mert szivárványos ruhát viselt

Biztonságiak utasították erre a brit drukkert, amikor be akart menni egy meccsre a foci-vb-n. Üvöltöztek is vele, pedig a FIFA engedélyezte a lelátókon a szivárványos ruhákat.

Okos góllal villant a vb egyik felfedezettje, Hollandia tükörsimán csoportelső

A hollandok könnyen nyertek a nulla ponttal búcsúzó Katar ellen. Gakpo holtversenyben a góllövőlista élén áll.

Fuel shortages in Hungary, the filling station attendant says it's like Mad Max

We explore the reasons for the nationwide shortage, what the experts say, what Hungarian Oil and Gas Plc. Mol has announced, and what the ruling party Fidesz is communicating about it.

Kövess minket Facebookon is!