Étterem
Építőipari géppel keverték a tésztát egy Budafoki úti kínai étteremben
A Nébih felfüggesztette a hely működését, de a hiányosságok javítása után újra kinyithattak.
Kanada történelmében először Michelin-csillaggal díjaztak tizenhárom torontói éttermet
A Michelin-kalauz nemzetközi igazgatója elmondta, hogy a csillagokról döntő zsűri tavasz óta látogatta Kanada legnagyobb városának éttermeit.
10 év és 1300 sütés után bezár az egyik legjobb magyar grillétterem
A tahitótfalui Őrház & Chill BBQ október 31-én húzza le a rolót.
A titkos VIII. kerületi étkezde, ami még a New York Timesba is bekerült
A negyven éve változatlan Öcsi étkezde egyszerű házias ételeket kínál, mégis merőben más, mint bármi Budapesten: alacsony árak, állandó vendégkör, idegenekkel együtt ebédelés adja meg az Öcsi-varázst.
Forró szénre ömlő alkohol okozott tüzet egy ausztráliai grillétteremben
„Tűzgolyóként” felcsapó lángokat eredményezett a forró szénre csöppenő, zsírral keveredő alkohol.
Ki éli túl a válságot, és ki zár be?
A megduplázódó alapanyagárakat, rezsit, bérköltséget képtelenség áremeléssel követni, mert annyiért nem lesz vendég. És ez egyre csak rosszabb lesz. Vendéglátósokkal beszélgettünk az éttermek...
Gyilkossági kísérlettel vádolják a brüsszeli étterem teraszába hajtó furgon sofőrjét
Meg nem erősített források szerint az új forgalomirányítási forgalmi rend dúlhatta fel ennyire a férfit.
Kisteherautó hajtott egy étterem vendégei közé Brüsszelben
Hatan sérültek meg könnyebben, egyikük sem szorult kórházi ápolásra. A sofőrt még keresik.
Étteremajánló: a kedvenc indiai helyünk nem trendi, csak tökéletes
A Pándzsáb Tandoori nem felel meg a menő helyekről alkotott tipikus képnek, mégis tudja, amit itthon nagyon kevesen: a megbízható, minden alkalommal jó ételeket és tisztességes kiszolgálást.
Odáig fajult a helyzet, hogy már nincs helyettünk más a vendéglátásban
A magyar vendéglátás válsága már jóval a koronavírus-járvány, a háború és az infláció előtt is gyakori beszédtéma volt. De hogyan néz ki a vendéglátás válsága dolgozói szempontból, miért...








