Orlando Bloom és Katy Perry vacsorázott egy nagyon jót Budapesten

2022. november 3. – 08:24

Másolás

Vágólapra másolva

Sőt, nem is vacsorázott, hanem születésnapi meglepetés vacsorázott (ami, mint tudjuk, magasan kiemelkedik a közönséges vacsorák végtelennek tűnő sorából), Bloom ugyanis Perry születésnapja alkalmából szervezett maguknak romantikus estét a budapesti Bábel étterembe.

A sztárpár Perry 38. születésnapját ünnepelte múlt héten a Michelin-csillagos étteremben (erről akkor Bloom is posztolt egy képet), és annyira meg voltak elégedve az eléjük került ételekkel, hogy a konyhát is meglátogatták, ahol Perry arról áradozott a szakácsoknak: ennél jobbat még életében nem evett. Látogatásukról az étterem tulajdonosa, Hlatky-Schlichter Hubert osztott meg most képeket és egy rövid videót is az Instagram-oldalán.

„Azt mondta, hogy a Bábelben eltöltött vacsora élete legjobb három gasztronómiai élménye közé emelkedett, mi pedig maradjunk mindig ennyire szeretetteljesek és alázatosak, és azt is reméli, hogy az emberek csak azért ideutaznak majd, hogy mindezt ők is átélhessék” – írta az étterem-tulajdonos.

Orlando Bloom és családja egyébként már hetek óta Budapesten tartózkodik, a színész ugyanis itt forgatja legújabb filmjét, a Gran Turismót, amit a District 9 és az Elysium – Zárt világ rendezője, Neill Blomkamp készít. A film a népszerű autóverseny-videójáték sorozaton alapul, a történet szerint egy tinédzser annyira jól játszik a videójátékkal, hogy valódi autóversenyző válik belőle. Bloom egy pénzéhes marketingest fog alakítani a filmben, ami várhatóan 2023 augusztusában kerül majd a mozikba.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!