Étterem

A fő probléma a vendéglátásban, hogy minden héten más a fő probléma
A válságmenedzselés lett az új rutin a vendéglátószakmában. Nincs ember, egyre drágábbak az alapanyagok, és senki sem tudja, hol ér véget a spirál.
A világ legjobb étterme egy koppenhágai futballstadionban van
Idén a dán fővárosban működő Geranium nyerte az elismerést.
Mind azt az ízt keressük, ami a tepsi szélére sül
Egy új magyar konyhát és az élménygazdag, közösségi evést mutatja meg a balatonfüredi Mór24, amelyben olyan alapanyagokat ettünk, amiket megszoktunk, úgy, ahogy még sosem próbáltuk. Étteremajánló.
Év közben is emelni kell a béreket, különben nem lesz ember a szállodákban és éttermekben
Egy kicsit enyhült a munkaerőhiány a turizmusban és a vendéglátásban, de így is túl sokan hiányoznak. A járvány alatt lelépett dolgozók nem jöttek vissza tömegesen.
Szakácshiány miatt lehúzta a rolót Szeged 65 éve folyamatosan nyitva tartó étterme
Napi nettó 30 ezer forint nem volt elég a szakácsok megtartásához a Gulyás csárdában.
Rövidebb étlapok, szieszta, több szünnap – válogatott módszerekkel próbálnak talpon maradni a...
Az egyik legismertebb étterem vezetője szerint 15 százalékkal emelkedtek az árak tavalyhoz képest.
Ideiglenes inflációs díj, üzemanyag-felár: új tételekkel találkoznak az amerikai fogyasztók az...
A vendéglátók az étlapi árak módosítása helyett sajátos módon igyekeznek növelni a bevételeiket.
Egzotikus alapanyagokból, mindenmentes ételek – kipróbáltuk Hosszú Katinka éttermét
A világ minden tájáról származó, egzotikus alapanyagokból készült, mindenmentes, egészséges ételeket kínál az úszónő étterme a belvárosban, a superfood jegyében. Dietetikai és fenntarthatósági...
Bezárja éttermét a veresegyházi Katlan Tóni
Június 24. után csak rendezvényeket tartanak a főváros környékének egyik legnépszerűbb helyszínén.
Kövess minket Facebookon is!