Étterem

Egy 2020-as elszámolási vitából ered a Halászbástya Étterem 393 milliós tartozása
Az étterem üzemeltetője reagált a kérdéseinkre, elárulta, miért nem fizettek négy évig. Rendezni szeretné a tartozást.
Yo8vagyat, a magyar punk fine dining műfajteremtője
Vida Vera a nulláról tanulta ki a legmenőbb fine dining technikákat, ezekkel főz, és mesél el történeteket egy összművészeti élményen keresztül. A yo8vagyat vacsorákon volt már Kálvária téri...
Gábor úr, egy sóletet! – kipróbáltuk az újranyitó Kádár étkezdét
Az öt éve bezárt kulthelyet szinte skanzenszerűen rekonstruálták Gerendai Károlyék, kockás abrosszal, szódásüveggel, séfsztárok helyett Béla úrral és az 1957 óta masszív törzsközönség...
Szulló Szabina az év séfje a Gault&Millau szerint
Megjelent az étteremkalauz magyar kiadása, ami 400 hazai éttermet ajánl a Michelinénél összetettebb szempontrendszer alapján. A Stand éttermek séfje mellett Kaszás Kornél és Csillag Richárd is...
A pesti Time Out Market egy puccos plázaétterem, ahol lecsót ehetünk pizzával és osztrigaemulzióval
Kipróbáltuk a Blaha Lujza téri egykori Corvin Áruházban a szombaton nyíló étteremegyüttest, ahol tizenegy helyen lehet elegáns környezetben sokfélét enni.
Két turista besétált egy olasz pizzériába, kikért 2 pizzát és 4 Aperol spritzet, majd fizetés...
A két nő kiitta az Aperol spritzeket, majd szépen-lassan kisétált a pizzériából.
Készül a jövő növényi alapú magyar konyhája
Az egy éve nyílt Marumba olyan menüvel jelentkezik, amely egy új, növényi alapú magyar konyhát képzel el, hazai alapanyagokra építve. Az ételeket a pár éve vegetáriánus fogásairól híres Sajben Csaba...
Az étel az csak étel, ha nem teszünk mögé mondanivalót
Hogyan változik meg egy séf munkája attól, hogy művészekkel főz együtt? Piszkor Norbert útja a külsősökkel készült menüktől egy közösség megalakulásán át egy olyan új étterem nyitásáig, amelyben...
Kövess minket Facebookon is!