A magyar származású szakács, aki New Yorkban csinál divatot a palacsintából
június 16. – 22:53
–
Ács Bori
Jeremy Salamon egyre menőbb kis brooklyni éttermében grízgaluskát, palacsintát és csirkepaprikást képzel újra. Húsleves kaporral? Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban fröcsögő...
A barcelonai Disfrutar lett idén a világ legjobb étterme
június 6. – 14:20
–
Pupli Anna Sára
A brit Restaurant magazin listáján taroltak idén a spanyol és latin-amerikai éttermek.
Gerendai Károly vette meg és nyitja újra a Kádár Étkezdét
június 5. – 17:09
–
Bozsó Ágnes
Szinte csak a nyitvatartás változik.
Rágcsálók, szennyezett eszközök – a Nébih felfüggesztette egy debreceni étterem működését
május 29. – 10:33
–
Halász Nikolett
Az ellenőrzés idején dolgozó szakácsnak nem volt érvényes egészségügyi könyve.
Nem akarok marhapörköltes lángost enni – Osváth Zsolt lángosozóját teszteltük
május 27. – 19:56
–
Ács Bori
A Nagyi lángosba nemcsak minden magyar giccset öntöttek egybe, de több olyan főételt is egymásra pakoltak, amiknek nincs keresnivalójuk egymás közelében. Étteremteszt.
Az agyunk összevész a gyomrunkkal a habzsolás fesztiválján
május 25. – 17:22
–
Ács Bori
A Gourmet Fesztivál már nem a magyar gasztroforradalom ünnepe, de azért lehet jókat enni, csak sok idő és pénz kell hozzá, és így sem biztos, hogy nem fogunk pár órán belül a boldogságtól...
Összeomlott egy épület Mallorcán, négyen meghaltak
május 23. – 23:23
–
Halász Nikolett
A helyszínre érkező lakostól a hatóságok teljes csendet kértek, hogy meghallják a romok alatt rekedtek hangját.
A Telex szakácskönyvének ételei a Madhouse menüjén
május 2. – 15:47
–
Ács Bori
Az Elfelejtett magyar konyha öt ételét dolgozta fel a Madhouse Bistro konyhája, olyan, a könyv nyomán készült kevésbé ismert fogásokat lehet kipróbálni, mint a Levelensült, a Bálmos és a Tárkonyos.
Bezáratott egy II. kerületi éttermet a Nébih, ahol száraz kutyakaját tároltak a mosogatóban
május 2. – 10:58
–
Pál Tamás
Ötven kiló lejárt minőségű élelmiszert is kivontak a forgalomból.
Papírra tálalt, szenes zöldségeket ettem hangos zene mellett, és jó volt
április 17. – 13:36
–
Ács Bori
Üvöltő zene, ropogós koktélok és szenesre sült zöldségek az utóbbi hónapok legfelkapottabb éttermében, a humusz, falafel és tejtermékmentes izraeli konyhában, a Goliban.