A magyar származású szakács, aki New Yorkban csinál divatot a palacsintából
Jeremy Salamon egyre menőbb kis brooklyni éttermében grízgaluskát, palacsintát és csirkepaprikást képzel újra. Húsleves kaporral? Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban fröcsögő...
A barcelonai Disfrutar lett idén a világ legjobb étterme
A brit Restaurant magazin listáján taroltak idén a spanyol és latin-amerikai éttermek.
Gerendai Károly vette meg és nyitja újra a Kádár Étkezdét
Szinte csak a nyitvatartás változik.
Rágcsálók, szennyezett eszközök – a Nébih felfüggesztette egy debreceni étterem működését
Az ellenőrzés idején dolgozó szakácsnak nem volt érvényes egészségügyi könyve.
Nem akarok marhapörköltes lángost enni – Osváth Zsolt lángosozóját teszteltük
A Nagyi lángosba nemcsak minden magyar giccset öntöttek egybe, de több olyan főételt is egymásra pakoltak, amiknek nincs keresnivalójuk egymás közelében. Étteremteszt.
Az agyunk összevész a gyomrunkkal a habzsolás fesztiválján
A Gourmet Fesztivál már nem a magyar gasztroforradalom ünnepe, de azért lehet jókat enni, csak sok idő és pénz kell hozzá, és így sem biztos, hogy nem fogunk pár órán belül a boldogságtól...
Összeomlott egy épület Mallorcán, négyen meghaltak
A helyszínre érkező lakostól a hatóságok teljes csendet kértek, hogy meghallják a romok alatt rekedtek hangját.
A Telex szakácskönyvének ételei a Madhouse menüjén
Az Elfelejtett magyar konyha öt ételét dolgozta fel a Madhouse Bistro konyhája, olyan, a könyv nyomán készült kevésbé ismert fogásokat lehet kipróbálni, mint a Levelensült, a Bálmos és a Tárkonyos.
Bezáratott egy II. kerületi éttermet a Nébih, ahol száraz kutyakaját tároltak a mosogatóban
Ötven kiló lejárt minőségű élelmiszert is kivontak a forgalomból.
Papírra tálalt, szenes zöldségeket ettem hangos zene mellett, és jó volt
Üvöltő zene, ropogós koktélok és szenesre sült zöldségek az utóbbi hónapok legfelkapottabb éttermében, a humusz, falafel és tejtermékmentes izraeli konyhában, a Goliban.
Kövess minket Facebookon is!