Éttermet nyitni pokoli stresszes, de a traumáinkkal szembenézni még nehezebb
2023. augusztus 3. – 20:36
–
Ács Bori
A kegyetlen éttermi világot bemutató A mackó (The Bear) második évadában a konyha harcosai próbálnak fejlődni, továbblépni és megtanulni együtt élni a lelki sérüléseikkel, miközben szendvicsezőből...
Ingyen szendvicset ad egy életre a Subway annak, aki Subwayre változtatja a nevét
2023. augusztus 1. – 13:18
–
Barnóczki Brigitta
Az amerikai szendvicsező érdekes akciójára bárki jelentkezhet online, péntekig.
Már borsódzik a hátam, hogy központilag mindig ránk erőltetnek valamit, ami majd menet közben lesz...
2023. július 7. – 06:55
–
Móra Ferenc Sándor
Egy szolnoki vendéglős úgy döntött, nem teljesíti az új turisztikai adatszolgáltatási kötelezettséget az állam felé. Az új rendszert átgondolatlannak és értelmetlennek tartja, ráadásul az...
Saját éttermet nyit a Netflix Amerikában
2023. június 14. – 21:33
–
Sajó Dávid
A Netflix Bites csak limitált ideig működik majd, addig viszont a főzős műsoraiból megismert séfek ételeit szolgálják majd fel.
Óvakodj a vastag éttermi étlapoktól!
2023. június 6. – 17:01
–
Ács Bori
Mi mindent lehet kiolvasni egy éttermi étlapból a sorok között, és mennyi apró elemből áll össze egy komplex éttermi élmény?
Mondj egy jó éttermet!
2023. május 30. – 17:03
–
Ács Bori
Éttermet ajánlani szörnyen nehéz: rengeteg körülmény befolyásolhatja azt, kinek mi tetszik, ízlik. Gasztropodcastunkban megpróbálunk segíteni, hogyan döntsünk asztalfoglalás előtt.
Vajna Tímea utolsó magyarországi érdekeltsége 200 milliós nyereséggel zárta a tavalyi évet
2023. május 30. – 14:08
–
Barnóczki Brigitta
Ez a Nobu fennállásának legnagyobb profitja.
Öklendezne vagy habzsolná? – óriási ászkarákszörny egy tajvani étterem új sztárja
2023. május 30. – 11:33
–
Aradi Hanga Zsófia
A Platán Gourmet lett az év étterme a Dining Guide szerint
2023. május 22. – 21:54
–
Ács Bori
Idén is étteremkalauzt adott ki a Dining Guide, amely sokban, de nem mindenben követi a hazai Michelin-csillagokat.
Július 1-től élőben kell bejelentenie a halsütőnek és a lángososnak is, mit és mennyit esznek a...
2023. május 16. – 11:58
–
Brückner Gergely
El tudja képzelni, hogy egy forgalmas büfésnek valós időben ki kell választania egy applikáción, hogy éppen miből mennyit ad el a vendégeknek, és azt beküldeni a NAV-nak és a KSH-nak? Július 1-től...