Miközben eszünk, elmagyarázzák, milyen a valódi, egyszerű kínai konyha
2022. május 31. – 20:05
–
Ács Bori
Nincs sok köze a megszokott büfék kínálatához annak, amit Ji és Mása sok történettel, magyarázattal körítve mutat meg a Zhu & Co vacsoráján. Így a hal, a rák és a csiga sem furcsa.
Mit főznek a legjobbnak ítélt hazai éttermek? Kedvenc ételeink a top helyek kóstolóiból
2022. május 17. – 15:07
–
Ács Bori
Véres krémes, égetett rétes, kivis zöld spárga, mákos nudli, zöld currys tarja és sok minden más, amit megkóstoltunk az ország legjobbnak ítélt éttermeinek kínálatából.
Külföldről, álnéven rendelt illegális tablettákat és ampullákat, egy étteremben csaptak le rá
2022. április 28. – 10:58
–
Csatári Flóra Dóra
A K. Kendal által megrendelt háromdoboznyi cucc feketepiaci értéke meghaladja a 14 millió forintot.
Mitől megy mennybe a malac, ami egész éjjel sül a parázson?
2022. április 10. – 12:49
–
Ács Bori
A DP BBQ-ban a zöldségek legalább olyan gondos odafigyelést kapnak, mint a húsok, együtt pedig olyan emlékezetes élményt adnak, ami sokakhoz eljut. Sajben Csaba szakáccsal beszélgettünk.
Még mindig inkább benyelik a költségeik egy részét a vendéglátósok
2022. március 22. – 09:53
–
Szalma Baksi Ferenc
Sok étteremnek a nyár lesz a vízválasztó: ha a turisták itthon maradnak, túlélhetik az újabb válságot.
Üres asztalok és szivárványszínű gyertyák jelzik, hogy az éttermekből hiányoznak a Valentin-napot...
2022. február 14. – 14:53
–
Presinszky Judit
Így hívja fel február 14-én a Budapest Pride és a Háttér Társaság a figyelmet arra, hogy ma több ezer olyan pár él Magyarországon, akik nem merik nyilvánosan ünnepelni a Valentin-napot, és inkább...
Ha nem jönnek a vendégmunkások, nyárra nem lesz, aki dolgozzon az éttermekben és szállodákban
2022. február 8. – 11:07
–
Előd Fruzsina
A turizmus-vendéglátásban közelgő csődhullám híre bejárta a sajtót, de valójában olyan bizonytalan a helyzet, hogy nem lehet megtippelni, hol fogunk tartani év végére. Az viszont biztos, hogy olyan...
Pártot hamarabb változtatnak az emberek, mint az étkezési szokásaikat
2022. január 27. – 20:01
–
Ács Bori
Miért zárt be annyi étterem, mit mond ez a gasztroforradalom alakulásáról, fejlődik-e a hazai vendéglátás, közízlés, és hihetünk-e még a Michelin-csillag hitelében? Interjú a Bűvös Szakáccsal,...
Az igazi csődhullám még csak ezután jöhet a vendéglátásban
2022. január 27. – 11:23
–
Szalma Baksi Ferenc
Borúlátó az ipartestület elnöke, elfogytak a tartalékok, a helyek 25-30 százaléka lehúzhatja a rolót.
Bezár a Csalogány 26, egy ikonikus budai étterem
2022. január 2. – 15:30
–
Brückner Gergely
Ár-érték arányban egy időben az egyik legjobb fővárosi étterem volt.