Miközben eszünk, elmagyarázzák, milyen a valódi, egyszerű kínai konyha
Nincs sok köze a megszokott büfék kínálatához annak, amit Ji és Mása sok történettel, magyarázattal körítve mutat meg a Zhu & Co vacsoráján. Így a hal, a rák és a csiga sem furcsa.
Mit főznek a legjobbnak ítélt hazai éttermek? Kedvenc ételeink a top helyek kóstolóiból
Véres krémes, égetett rétes, kivis zöld spárga, mákos nudli, zöld currys tarja és sok minden más, amit megkóstoltunk az ország legjobbnak ítélt éttermeinek kínálatából.
Külföldről, álnéven rendelt illegális tablettákat és ampullákat, egy étteremben csaptak le rá
A K. Kendal által megrendelt háromdoboznyi cucc feketepiaci értéke meghaladja a 14 millió forintot.
Mitől megy mennybe a malac, ami egész éjjel sül a parázson?
A DP BBQ-ban a zöldségek legalább olyan gondos odafigyelést kapnak, mint a húsok, együtt pedig olyan emlékezetes élményt adnak, ami sokakhoz eljut. Sajben Csaba szakáccsal beszélgettünk.
Még mindig inkább benyelik a költségeik egy részét a vendéglátósok
Sok étteremnek a nyár lesz a vízválasztó: ha a turisták itthon maradnak, túlélhetik az újabb válságot.
Üres asztalok és szivárványszínű gyertyák jelzik, hogy az éttermekből hiányoznak a Valentin-napot...
Így hívja fel február 14-én a Budapest Pride és a Háttér Társaság a figyelmet arra, hogy ma több ezer olyan pár él Magyarországon, akik nem merik nyilvánosan ünnepelni a Valentin-napot, és inkább...
Ha nem jönnek a vendégmunkások, nyárra nem lesz, aki dolgozzon az éttermekben és szállodákban
A turizmus-vendéglátásban közelgő csődhullám híre bejárta a sajtót, de valójában olyan bizonytalan a helyzet, hogy nem lehet megtippelni, hol fogunk tartani év végére. Az viszont biztos, hogy olyan...
Pártot hamarabb változtatnak az emberek, mint az étkezési szokásaikat
Miért zárt be annyi étterem, mit mond ez a gasztroforradalom alakulásáról, fejlődik-e a hazai vendéglátás, közízlés, és hihetünk-e még a Michelin-csillag hitelében? Interjú a Bűvös Szakáccsal,...
Az igazi csődhullám még csak ezután jöhet a vendéglátásban
Borúlátó az ipartestület elnöke, elfogytak a tartalékok, a helyek 25-30 százaléka lehúzhatja a rolót.
Bezár a Csalogány 26, egy ikonikus budai étterem
Ár-érték arányban egy időben az egyik legjobb fővárosi étterem volt.
Kövess minket Facebookon is!