Podcastokban mutatja be EP-jelöltjeit a Tisza Párt

2024. május 19. – 10:48

Másolás

Vágólapra másolva

A Tisza Párt podcastokban kezdi el bemutatni EP-jelöltjeit. Szabó Kimmel Tamás elsőként Molnár Dánielt kérdezte, a fizikus a tizedik helyen szerepel a listán, így bejutására legfeljebb matematikai esély van. A közvélemény-kutatások szerint négy-öt képviselőt küldhet az EP-be Magyar Péter pártja.

A Tisza nyilvános pályázaton választotta ki a képviselőjelöltjeit, két nap alatt több mint 95 ezren szavaztak a rövid bemutatkozó videókra. Az EP-listát Magyar vezeti, de ő előre jelezte, hogy nem veszi fel a mandátumot.

Azt eddig nem lehetett tudni, hogy milyen elképzeléseik vannak a párt jelöltjeinek az Európai Unióról, Magyarország jövőjéről vagy egyáltalán a politikáról.

Lassan egy hónapja szeretnénk interjút készíteni a Tisza Párt legismertebb képviselőjelöltjével, Kulja András sebésszel, egészségügyi kommunikációs szakértővel, akinek az egészségügyi tematikájú TikTok-csatornáját több mint 365 ezren követik. Interjút kértünk Dávid Dórától is, aki a Tisza Párt EP-listájának második helyén szerepel.

Az elmúlt hetekben több EP-képviselőjelölttel is készítettünk interjút: Törley Katalinnal (MKKP), Dobrev Klárával (DK) és Toroczkai Lászlóval (Mi Hazánk). Az élő választási műsorunkban pedig szerepelt már Donáth Anna (Momentum), Molnár Csaba (DK), Ungár Péter (LMP), Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Néppárt) és Magyar Péter (Tisza Párt) is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!