Magyar Péter európai parlamenti képviselőjelöltek jelentkezését várja, de szűk határidőt szabott

2024. április 9. – 12:12

Másolás

Vágólapra másolva

Európai Parlamenti Képviselőjelölti Pályázatot hirdetett a Facebook-oldalán Magyar Péter, de a határidő szűk, április 10-én éjfélig, azaz szerda éjfélig lehet jelentkezni. A pályázati kiírásban az szerepel, hogy a sikeres pályázók felkerülnek majd Magyar leendő pártjának EP-listájára.

„A pályázat keretében öt-öt olyan hölgyet és urat szeretnénk kiválasztani, nyílt és átlátható módon, akik végzettségük és tapasztalatuk alapján alkalmasak és képesnek is érzik magukat arra, hogy közéleti pályára lépjenek és Magyarországot és a honfitársaikat európai parlamenti képviselőként képviseljék” – olvasható a pályázati kiírásban, amiben arról is írnak, hogy a kiválasztás többfordulós, lesz személyes meghallgatás, bemutatkozó videós és országos szavazós kör is. A felhívásra külföldön élő magyar állampolgárok is jelentkezhetnek, előny, ha valaki több nyelvet beszél, vagy például hátrányos térségből érkezik, de vannak kizáró okok is, mint például a pártpolitikai háttér.

„Mi nem levitézlett, megbukott, idegen nyelven nem beszélő politikusokat küldünk Brüsszelbe, hanem megadjuk a lehetőséget minden magyar állampolgárnak, aki érzi magában az elhivatottságot és van víziója Európáról és Magyarországról, hogy az Európai Unióban képviselje a hazánkat” – írta posztjában Magyar.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen párttal indul Magyar Péter a júniusi EP-választáson, hétfőn erről azt mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy mindennek rendelt ideje van, hamarosan meglesz a pártbejelentés.

Kerestük Magyar Péter sajtósait, hogy megtudjuk többek közt azt is, hogy mikor várható a bejelentés, és a jelentkezők mikor ismerhetik meg a párt programját, stratégiáját, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!