A belga miniszterelnök szerint Oroszország képviselők lefizetésével próbálja befolyásolni a...

A belga ügyészség vizsgálja az európai parlamenti képviselők állítólagos orosz kifizetéseit.

Barabás Richárd váltja Jávor Benedeket a DK–MSZP–Párbeszéd közös EP-listáján

Barabás szerint a magyar LMBTQI-közösség számára is örömteli, hogy nyíltan meleg politikusként szerepel a közös lista hetedik helyén.

A Kutyapárt EP-listavezetője: Magyar Péter egyelőre csak beszél, ráadásul nem is vicces

Le Marietta szerint a Kutyapártnak cselekvő pártnak kell maradnia az EP-ben is, ő sem fog eltűnni, ha bejut, mert látható dolgokat kell csinálnia.

Magyar Péter: Több mint 500 pályázat érkezett az EP-képviselőjelölti pályázatra

Az önkormányzati választáson nem indítanak önálló jelölteket, de lesznek olyan polgármesterjelöltek, akik mögé beállnak. Arról még nem döntöttek, hogy támogatják-e valamelyik főpolgármester-jelöltet.

Elindulhat Magyar Péter pártja a júniusi választáson, nyilvántartásba vette a Tisza Pártot az NVB

Április 20-án elkezdhetik gyűjteni az ajánlásokat, legalább 20 ezer aláírás kell ahhoz, hogy az EP-választáson Magyar új pártja is ott legyen a szavazólapon.

Cseh Katalin Magyar Péterről: Tökre örülök a versenynek

A Momentum EP-képviselője szerint eltér az Európa-képük Magyar Péterétől, a NER-ből kiábrándulók pedig nem biztos, hogy egy liberális pártra szavaznának.

Az Európai Bizottság aggódik, hogy több tagállamban kínai rendőrőrsök működhetnek

A momentumos Cseh Katalin az Európai Parlament vitáján ironikusnak nevezte, hogy az állandóan szuverenitásról beszélő magyar kormány külföldi rendőröket hív be.

A neve és programja miatt választotta Magyar Péter az egri Tisza Pártot

A logóval viszont még lehet probléma a választási bizottság ülésén. Adminisztratív oka van annak, hogy csak a párt alelnöke lett Magyar.

Kézműves YouTube-videók és 20 pontos program – kétfős sufnipártba szállt be Magyar Péter az...

Két idősödő egri férfi egy Tisza Párt-feliratú utánfutóval indult országjárásra 2021-ben, de nagy politikai terveikből aztán nem lett semmi. Összeszedtük, mit lehet tudni a Tisztelet és Szabadság...

Jávor Benedek nem lesz rajta a DK–MSZP–Párbeszéd közös EP-listáján

A Párbeszéd csak a hetedik helyet kapta meg, Jávor pedig nem kért ebből.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Kövess minket Facebookon is!