Bóka nem zárta ki, hogy magyar elnökséggel hallgassák meg a kormányt a magyar jogállamiságról az...

Kovács Zoltán szerint a kormány próbálja „nem megölni” Budapestet az EU Tanácsának magyar elnökségével, aminek a központja a Várkert Bazár lesz, de a Puskás Arénát is bevonják.

Fico alig egy hónapja egy kormánypolitikus meggyilkolásától tartott

Csak arra várok, mikor torkollik a frusztráció egy magas beosztású koalíciós politikus meggyilkolásába, mondta hetekkel ezelőtt a szerdán meglőtt szlovák miniszterelnök.

Orbán Viktor is reagált a Fico elleni merényletre

A magyar politikusok egyöntetűen elítélik a támadást.

Elillant a magyar EU-biztos neve a grúz ügynöktörvényt elítélő uniós közleményről

A Politico szerint eleve magyar-szlovák vétó állt amögött, hogy a tagállami Tanács helyett csak biztosi nyilatkozat született. Élesítés után még ebből is eltűnt Várhelyi Olivér neve.

Megszavazták a tagállamok az uniós menekültügyi csomag kulcselemeit

Az utolsó akadályt magyar-lengyel ellenzés mellett is megugrották a jogszabályok, amelyek többek között kötelező szolidaritást és a valószínűleg alaptalan kérelmek szűrésére külön eljárást vezetnek...

Indulhat az uniós aláírásgyűjtés, hogy megadóztassák az üvegházhatású gázok kibocsátását

Egymillió aláírás kell legalább hét tagállamból, de ettől még egyáltalán nem biztos, hogy a kért változtatásokból új jogszabály lesz.

Vészfékkel hosszabbította meg az EU a szabad ukrán agrárimportot

A tagállamok magyar, lengyel és szlovák ellenzés mellett, bolgár tartózkodással szavazták meg az egyszer már újratárgyalt alkut.

Ha valaki Putyin propagandáját szajkózza, nincs helye itt, üzente egy képviselő a Fidesznek a...

Alexandr Vondra cseh EP-képviselő szerint ezt megmondta a fideszeseknek, és nem lehetségesek most velük a tárgyalások az ECR-hez csatlakozásról.

The EU is a voluntary club, EU Commissioner for Cohesion and Reforms reminds at the end of visit...

Elisa Ferreira visited the Márta Power Plant and also met with the two ministers who often negotiate about the frozen Hungarian funds.

Az EU önkéntes klub, emlékeztetett magyar útja végén az uniós felzárkóztatási biztos

Elisa Ferreira megerősítette: levélben érdeklődtek a Mátrai Erőmű miatt, amelyben halasztják a lignithasználat befejezését, holott az átmenet hatásait EU-támogatással tompítanák.

Kövess minket Facebookon is!