Két szexi színész és Shakespeare sem elegendő a klasszikus romkom feltámasztásához

Hiába követi a tuti receptet, Sydney Sweeney és Glen Powell egymás karizmáját oltják ki a legújabb műfajmentő kísérletben. Imádlak utálni kritika.

Elönt a szekunder szégyen, mégsem tudod levenni róla a szemed

Emma Stone színészi csúcsteljesítményét és az elmúlt évek legdurvább cringe élményét kapjuk meg két elvetemült zseni, Nathan Fielder és Benny Safdie feketekomédia-sorozatától. The Curse-kritika.

Instafilterbe bújtatott osztályharc az év egyik legmegosztóbb filmjében

Az Ígéretes fiatal nő rendezője ismét polgárpukkasztásra játszik, de ezúttal a nők elleni erőszak helyett a szegény-gazdag ellentétről készített kedélyborzongató fekete komédiát. Saltburn kritika.

Sosem drukkoltunk még ennyire két faarcú ember szerelméért

A finnek legnagyobb rendezője, Aki Kaurismäki utánozhatatlan keserédes humorával emlékeztet rá, hogy néha a legegyszerűbb romantikus történetek a legszebbek. Hulló levelek kritika.

Bradley Cooper több kiló maszkban próbál nagybetűs Művésszé válni

Legújabb rendezésében igyekszik elkerülni az életrajzi filmes kliséket, mégis az Oscar-vadászat tankönyvi példáját teszi le az asztalra. Maestro-kritika.

Egyre több jel utal arra, hogy közeledik a szuperhősfilmek alkonya

A Marvelek bukása a mozikban a legújabb ómen, ami az MCU halálára utal, de még kérdéses, hogy tényleg véget érhet-e az elmúlt 15 évünket meghatározó stúdió hollywoodi uralma. Ha a szélesebb tömegek...

Taylor Swiftet sikoltozva, telefont lóbálva fogadták a magyar mozikban

Vászon előtti táncolás, hangos éneklés, sikítás, telefonnal világítás: a The Eras Tour moziban nézve is különleges közösségi élmény. A Taylor Swift-koncertfilmmel a magyar mozikban is új műfaj...

Tanárnak lenni nem csak Magyarországon iszonyú szívás

A németek Oscarra nevezett filmje, A tanári szoba érzékletesen mutatja meg, hogyan lehet tönkretenni még a legelhivatottabb tanárokat is.

A Sztárom a párom 2023-ban is tud menő lenni, csak épp csavarni kell egyet rajta

Az Egy ágyban egy sztárral sorozat bizonyítja, hogy a romantikus komédia műfaja nem teljesen halott, sőt, csak egy új-zélandi stand-upos kellett hozzá, hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt.

Emma Stone rengeteget meztelenkedik, de nem emiatt kihagyhatatlan az új filmje

A színésznő imádnivalóan groteszk felnövéstörténetben nyújtja az év alakítását. Jórgosz Lánthimosz fekete komédiája, a Szegény párák elnyerte a velencei filmfesztivál fődíját. Kritika.

Kövess minket Facebookon is!