Végre egy magyar film, ami ki meri mondani, hogy Fidesz

Reisz Gábor állami támogatás nélkül készült, velencei fesztiváldíjas filmje a kettéosztott magyar társadalom krónikája, ami ujjal mutogatás helyett párbeszédre törekszik. Magyarázat mindenre kritika.

Hoppá, tök jó lett Adam Sandler legújabb netflixes vígjátéka!

Ezúttal nem ő a sztár, hanem az apja komikusi nyomdokaiba lépő lánya. A Ne merészelj eljönni a bát micvámra a zsidó identitásba ágyazva mutatja be a kamaszlét gyötrelmes küzdelmeit. Kritika.

Egymásba szeret a brit herceg és az amerikai elnök fia, de nem is ez a legvadabb fantázia

Szerethető LMBTQ-romkom a Vörös, fehér és királykék, csak nem igazán tudja eldönteni, hogy inkább bevállalós vagy családbarát szeretne lenni. Mégis vezeti az Amazonon a nézettségi listákat.

A Barbie-film talpig rózsaszínben harcol a feminizmusért, de a modern férfiakért is

Megérkezett az év legjobban várt filmje, ami jóval többről szól a játékeladások növelésénél. A Barbie minden akart lenni, és ez nem is sikerülhetett neki, de így is tömve van zseniális ötletekkel,...

Sikersorozat-gyártóból közellenség: miért utálják ennyien Sam Levinsont?

Az HBO egyik legértékesebb alkotója rendre nemkívánatos személlyé válik internetes berkekben. Állandó operatőrét, Rév Marcellt is megkérdezve próbáltuk megfejteni, miért ilyen megosztó figura az...

Ő az egyik legnagyobb sztár a bolygón, mégis alulértékelik

Jennifer Lopez a három évtizedes pályafutása alatt sikert sikerre halmozott a film- és zeneiparban, mégis máig meg kell küzdenie az elismerésért. Portré.

A Bridgerton spinoffja még bevállalósabb, mint az eredeti

A Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet komolyabb vizekre evez, miközben megőrzi azokat a jegyeket, amik a Netflix sorozatát olyan népszerűvé tették.

Chris Evans romantikus akcióvígjátéka inkább termék, mint film

Ócska forgatókönyv, csapnivaló rendezés, kiábrándító látvány és két félrecastingolt sztár: az Apple égisze alatt készült Ghosted mindent egyesít, ami rossz a streaminges blockbusterekben. Kritika.

Rátapostak egymás utolsó idegszálára, elszabadult a pokol

Állati szórakoztató egzisztenciálisválság-szatíra a Netflix új komédiasorozata, ami remekül ragadja meg, milyen pattanásig feszült világban élünk. Balhé-kritika.

Kamerába beszélő romák szembesítenek minket a rasszizmusunkkal

Polgárpukkasztás, érzékenyítés, művészieskedés vagy társadalmi szembesítés? A Háromezer számozott darabra mindegyik jelző ráilleszthető, de egyik sem igaz rá teljesen. Kritika.

Kövess minket Facebookon is!