Rácz Viktória

RSS

Ő az egyik legnagyobb sztár a bolygón, mégis alulértékelik

Jennifer Lopez a három évtizedes pályafutása alatt sikert sikerre halmozott a film- és zeneiparban, mégis máig meg kell küzdenie az elismerésért. Portré.

A Bridgerton spinoffja még bevállalósabb, mint az eredeti

A Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet komolyabb vizekre evez, miközben megőrzi azokat a jegyeket, amik a Netflix sorozatát olyan népszerűvé tették.

Chris Evans romantikus akcióvígjátéka inkább termék, mint film

Ócska forgatókönyv, csapnivaló rendezés, kiábrándító látvány és két félrecastingolt sztár: az Apple égisze alatt készült Ghosted mindent egyesít, ami rossz a streaminges blockbusterekben. Kritika.

Rátapostak egymás utolsó idegszálára, elszabadult a pokol

Állati szórakoztató egzisztenciálisválság-szatíra a Netflix új komédiasorozata, ami remekül ragadja meg, milyen pattanásig feszült világban élünk. Balhé-kritika.

Kamerába beszélő romák szembesítenek minket a rasszizmusunkkal

Polgárpukkasztás, érzékenyítés, művészieskedés vagy társadalmi szembesítés? A Háromezer számozott darabra mindegyik jelző ráilleszthető, de egyik sem igaz rá teljesen. Kritika.

Ilyen, amikor egy súlyosan elhanyagolt gyerek először találkozik a szeretettel

Az írek Oscar-jelölt filmje gyönyörű és elkeserítő történet egy nehéz sorsú kislányról és a törődés erejéről – ez A csendes lány.

Ez a tengerparti apa-lánya nyaralás kifacsarja a szíved

Köldöknézős visszaemlékezésnek tűnik, mégis rengeteg nézővel tud rezonálni az utóbbi évek legnagyobb indie sikere, a Volt egyszer egy nyár. Kritika.

A legmerészebb #MeToo-filmben egy leszbikus nő a szexuális ragadozó

A hatalmi visszaéléseket ezúttal nem egy heteroszexuális férfi követi el, de a feminizmus nem arról szól, hogy minden nő szent. A hatszoros Oscar-jelölt Tár olyan elkárhozás-történet, ami könnyű...

Ennyire nem lehet nehéz összehozni egy nézhető romkomot!

A netflixes Nálad vagy nálam? alapján hiába várjuk a műfaj veteránjaitól a romantikus komédiák válságának megoldását.

Magic Mike utolsó tánca egy nedves hattyúdal

Félmeztelen testekkel és látványos koreográfiával teli, de csalódást keltően semmitmondó a férfisztriptíz-trilógia zárófilmje.

Kövess minket Facebookon is!