Ilyen, amikor egy súlyosan elhanyagolt gyerek először találkozik a szeretettel

Az írek Oscar-jelölt filmje gyönyörű és elkeserítő történet egy nehéz sorsú kislányról és a törődés erejéről – ez A csendes lány.

Ez a tengerparti apa-lánya nyaralás kifacsarja a szíved

Köldöknézős visszaemlékezésnek tűnik, mégis rengeteg nézővel tud rezonálni az utóbbi évek legnagyobb indie sikere, a Volt egyszer egy nyár. Kritika.

A legmerészebb #MeToo-filmben egy leszbikus nő a szexuális ragadozó

A hatalmi visszaéléseket ezúttal nem egy heteroszexuális férfi követi el, de a feminizmus nem arról szól, hogy minden nő szent. A hatszoros Oscar-jelölt Tár olyan elkárhozás-történet, ami könnyű...

Ennyire nem lehet nehéz összehozni egy nézhető romkomot!

A netflixes Nálad vagy nálam? alapján hiába várjuk a műfaj veteránjaitól a romantikus komédiák válságának megoldását.

Magic Mike utolsó tánca egy nedves hattyúdal

Félmeztelen testekkel és látványos koreográfiával teli, de csalódást keltően semmitmondó a férfisztriptíz-trilógia zárófilmje.

Britney után ideje Pamelát is megkövetnünk

Pamela Anderson nevét mindenki ismeri, ahogy legnagyobb botrányait is, de a Netflix dokumentumfilmje rávilágít arra, hogy valójában eddig semmit nem tudtunk róla.

Tönkretett sztárok, teljhatalmú hangmérnökök, rettegő producerek: ilyen volt a hangosfilm hajnala

A filmtörténelem legnagyobb technológiai innovációját korántsem fogadta tárt karokkal egész Hollywood – Damien Chazelle Babylon című filmje csak ízelítőt ad abból, milyen művészi és emberi...

A káosz királynője, aki egyetlen szemforgatással kicsinál

Aubrey Plaza a faarcával lett híres, azóta számos másik oldalát mutatta meg – kiismerni viszont továbbra is képtelenség. Portré.

A sok pucérkodás ellenére is felszínes az egykori botránykönyv filmváltozata

A Lady Chatterley szeretője a kiadása után még évtizedekig számított forradalminak a szex nyílt ábrázolása miatt, de a netflixes adaptáció nem tudja átadni, mitől is olyan különleges ez a könyv.

Érzelmes búcsút vettünk a Netflix legszimpatikusabb gyilkosaitól

A Halott vagy (Dead to Me) harmadik, egyben utolsó évada az eddigi leggyengébb, de így is nagyon fog hiányozni a két véreskezű főszereplője.

Kövess minket Facebookon is!